Päivä 6 | Tirana - Dubrovnik, Kroatia | 290 km

Tiranan vapaapäivä oli takana ja matkamme jatkui tänään kohti Adrianmeren rantaa. Ajo Tiranasta pois oli melko ruuhkainen ja ensimäiseen 30 kilometriin meiltä kului tunti aikaa. Sen jälkeen alkoi vauhti parantua ja seuraava maa meillä oli Montenegro. Rajan yli päästiin taas mukavasti ja ajettiin osittain rantatietä ja osittain sisempää maata Lepetaaneen, josta lossilla yli Kamenariin.

Aamukuva huoneen ikkunasta ja alhaalla meidän pyöräparkki

P9200003.JPG
P9200011.JPG
Metsäpalon jälkiä oli yhdessä kohtaa oli matkan varrella.

Metsäpalon jälkiä oli yhdessä kohtaa oli matkan varrella.

Meenasi tulla tappelu lossin lipunmyyjän kanssa, kun sanoi että kortilla ei voi maksaa vaikka maksupäätteessä oli virta ja pyysin että jos kuitenkin kokeiltaisiin. Yritin laittaa korttini makupäätteseen jolloin myyjä vetäisi lukulaitteen pois ja alkoi huutamaan että häivy täältä. Käteisellä piti maksaa tai olisi tullut turhaa viivettä kun asia olisi selvitelty viranomaisten kanssa. Jos aikaa olisi ollut niin oltaisiin selvitelty kyllä. Tahallista huijaamista en oikein sulata jos se on noin huonosti hoidettu. No tällä matkalla niitä ei ole ollut enempää.

P9200037.JPG

Matka jatkui rannikkoa pitkin Kroatian puolelle ja kuuluisaan Dubrovnikin kaupunkiin, joka ei paljon esittelyjä vaadi. Majapaikassa puoli viiden aikoihin , suihkuun ja taksilla vanhaan kaupunkiin illalliselle. Upea reitti tänään ja hieno sää. Matka on edennyt tähän saakka ilman mainittavia ongelmia.

Sami HokkanenKommentoi