Päivä 8 | Odessa - Chisinau | Ukraina - Transnistrian -Moldova | 242km

Odotettavissa lyhyt päivä jos Transnistrianin läpi päästään. Jos ei niin sitten joudutaan  kiertämään tää euroopan kummajais valtio. Transnistrian on on itsenäistynyt yksipuolisesti Moldovasta. Kukaan muu ei valtioa ole tunnustanut. Ei edes venäjä.

Tullia varten paperit valmiiksi esiin.

Odessasta noi 80 kilsaa ja olemme Moldovan rajalla. Tai Transnistrianin. En minä tiedä. Saamme kumminkin läpikulku viisumit Transnistrianiin joten varmaan siis olemme Transnistrianissa.

Läpikulkuviisumi

Tullissa Liljavirran Pekalla tulee jälleen ongelmia Italialaisten paperien kanssa. Hän ei pääse maahan vaan joutuu palaamaan Odessaan. Onneksi Pekka on sen verran kiertänyt ettei tarvi olla huolissaan. Kyllä hän selviää.

Me muut jatkamme matkaa. Tiraspolissa yritämme kahville, mutta ei tule mitään. Heillä on oma raha mitä ei viitsi vaihtaa kahvin takia ja lisäksi heillä on omat pankkikortit. Masterit ja Visat ei täällä käy joten parempi jatkaa matkaa kaupunki kierroksen jälkeen.

Tiraspolin paras nähtävyys.

Tiraspolin toiseksi paras nähtävyys.

Ei mikään Route 66.

Muutaman kymmenen kilsan rykäys ja olemme Moldovan pääkaupungissa Chisinaussa tai Kisinov tai sinne päin. Aika monta väännösta kaupungista löyty. Hieno iso kaupunki. Hotelli löytyy keskeltä kaupunkia ja on yksi kaupungin vanhimmista hotelleista. Pyörät saamme parkkiin sisäpihalle. Suihkuun ja syömään. Siinä illan ohjelma.

Seuraava majoitus

Onneksi tää on jo kiinni

Borsi ajaa aina asiansa

Valuutanvaihto on suosittu bisnes Chisinaussa.

Eka päivä ettei tullut yhtään vettä.

Dani AmosovKommentoi