Comment

Päivä X | Helsinki

AMERIKAN MITTOJA!

Kaikki on vähän niin kuin halutaan mitata monissa asoissa... ja useimmissa mittauksissa Route 66 on 3940km tai 2448ml. Tuon jälkimmäisenkin lähikauppias (varsinkin jos se sattuu olemaan Töölöntorin Pikku-Mikko) ymmärtää jotakuinkin, mutta tilaappa lähikauppasi lihatiskiltä 15 ounchia jauheliaa... siinä menee jo hetki ennen kuin sinulla on 420g paketti ostoskärryssä! :]  Ja tuossa alla muita selkeitä amerikan mittoja! ;]

Measuring.jpg
R66Basics.jpg

Ja tässä perusfaktaa Route66'sta Suomeksi ja Savoksi!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Route_66

Comment

Comment

Päivä -12 | Helsinki

01.jpg

Noniin, on muuten suomen tärkein sana! Lähde Ismo Leikola! Eli noniin, blogi on perustettu, uusi Esta on hankittu ja mieli on jo valmiina lähtöön... yllättävänkin innokkaasti. En ole ajanut Route66'sta kahteen kesään joten jo senkin takia on tosi mukava lähteä. Niin ikään tiedossa on hyvä porukka, joista yllättävän moni on sukunimeltään Hagström! Sekin taitaa vaikuttaa Hagström sukunimen yleisyyteen, että tämän yksityismatkan puuhamiehenä on ollut Niklas Hagström! :] ... mutta on siellä myös matkassa mukana Wikströmmiä, Östbergiä, Riuttamäkeä ja Salmea!

Mutta palataan toisena juhannuspäivänä asiaan Chicagossa... se on tämä matkan virallinen aloituspäivä! Noniin! Hyvää Juhannusta!

 

 

Comment