Päivät 15 & 16 | Los Angales

Route66 Hagström | Päivät 15 & 16

Tänä iltana en sitten pääsekään valitsemaan mikä on STM, (SameToMe) joka on ollut tällä matkalla suositumpi kuin millään aikaisemmin tekemälläni ;]  ... Niklas valitsee eikä mitenkään huonosti valitse. Ensin tulee iso lautasellinen suussa sulavia sopivasti friteerattuja katkarapuja, heti perään huippumureaa ribsiä ja sitten vielä iso pala porkkanakakkua, joka on puolet jättipalasta porkkanakakkua! Ja jälleen kerran vyörymme täysien vatsojemme kanssa ravintolasta ulos! :]

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 14 | Barstow - Los Angeles

Route66 Hagström | Päivä 14

Huikopalat, Route66 burgerit Jonny Rocets -ravintolassa, pari pyörähdystä kiinalaisella teatterilla sekä tähtikadulla ja Santa Monica Pierille. Laturin parkkis suljettu tänään antipride mielenosoituksen vuoksi. Mutta no hätä, jätämme menopelimme yhteen Santa Monican parkkiksista ja kävelemme joku sata metriä laiturille sekä parisataa metriä lisää laiturin päähän viimeisille kypäräkaljoille! Siinä välissä tietty  R66-kyllti kuvat ja vähän jälkeenkin! 

Read More
Daniil AmosovComment
Päivät 12 & 13 | Las Vegas - Barstow

Route66 Hagström | Päivät 12 & 13

Kukaan ei hyytynyt autiomaahan ja kaikki harrikat kulkivat urhoollisesti sen halki. Kyllä minulla on tapana heittää pikku rukous harrikoiden jumalille aina ajaessani alas Death Valleyhyn, että lasket pyörät sieltä myös ulos! Ihan vain varmuuden vuoksi ;] ... ja kypärkaljat maistuvat tänään ehkä paremmilta kuin minään muuna päivänä! Budwaiser on inn! Ja se on aina jotenkin yllättävän pitkä lyhyeksi ajopäiväksi tämä Death Valley päivä... 568km!

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 11 | Williams - Las Vegas

Päivä 11 | Williams - Las Vegas

Kingmanissa olemme tavoittaneet 45 celsiusta ja se myös tuntuu siltä! Oatmanin Donky City on mukavasti vähän 'vuoristossa' ja jonkun asteen viileämpi vaikka vuoristo onkin vähän liian tuhti ilmaus. Aasit ovat silti paikoillaan tässä hauskassa yhden kadun kylässä jossa otamme CaveMan Burgerit. Toimivia kaivoksia täällä ei enää ole, mutta kaivosmiesten burgereita kuitenkin!

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 10 | Holbrook - Williams

Route66 Hagström | Päivä 10 Holbrook - Williams

Päivän kruunaa 4th of July paraati joka, peittoaa ilotulituksen mennen tullen palatessa! Williams on 5000 asukkaan pikkukaupunki. Tunnin paratissa kulkee noin puolet kylän väestä kuka betoniautolla, kuka rullatuolilla. Williamsin koirakerho on myös edustettu... lastenkerhot ja vammaiset. Traktorit ja amerikanraudat... ja vähän mitä kuvitella saattaa.

Read More
Daniil AmosovComment
Päivät 08-09 Santa Fe - Holbrook

Päivät 08 ja 09 | Route66 Hagström

Päivän kulttuurikohteemme on Petrifield National Park, joka on kuuluisa kivettyneistä puistaan. Kyllä kyllä, puu voi muuttua kiveksi. Tule vaikka Petrifieldiin katsomaan! Riittää kun puu on 200 miljoonaa vuotta hapettomassa suossa. Ja simsalabim, kivipuu on syntynyt! Tiedän. Suomalainen ei usko ennen kuin näkee mutta uskoo kun näkee!

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 07 | Amarillo - Santa Fe

Päivä 07 | Route66 Hagström

Ja kun tänään on muutenkin autopäivä ja kahden automuseon päivä, niin siihen sopii hyvin että Dodgemme on tänään letkan kärjessä! Ensimmäinen automuseo on Russel's travel Stop heti kun New Mexicon osavaltio on alkanut. Siinä osavaltion rajan ylityksen yhteydessä saamme myös yhden happy hour'in ... tuo finliska kuulostaa aika omituiselta, mutta aika on silti New Mexicossa tunnin vähemmän kuin Texasissa!

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 06 | Tulsa - Amarillo

Päivä 06 | Route66 Hagström

Reikä jota uskomme ensin reiäksi on vasta tuleva reikä! Pieni metallinpala renkaassa! Ja ihmettelinkin miksi kourma-auton renkaaseen tarkoitettu paikkavaahtopullo ei tee mitään vaikutusta. Puolen kilometrin jälkeen tutkimme tilannetta uudestaan ja renkaasta löytyy pikkusormen kokoinen reikä. Tungen siihen 3 kamelinpaskaa ja toinen paikkavaahtopullo perään. Ilma pysyy renkassa noin mailin ja sitten camelshit lentää veks!

Read More
Päivä 05 | Lebanon - Tulsa

Päivä 05 | Route66 Hagström

Iltapäivällä käymme pölisyttämässä kaikista vanhimman käytössä olevan R66 pätkän... sinänsä mielenkiintoista että opasteet vanhimmalle pätkälle oli poistettu. Huomenna ja ylihuomenna huomaan saman jutun parissa kohtaa! Turistien halutaan pysyvän isommilla teillä!? Että sillä lailla, mutta emmepä pysyneet ja ajamme Buffalo Ranchille bongaamaan buffaloita.

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 04 | Springfield - Lebanon

Päivä 04 | Route66 Hagström

Jänisten luota Missouriin ja TV'stä tutulle Chain of The Rocks sillalle, joka ei ole enää moottoriliikennekäytössä, mutta joka on se silta jota pitkin Route66 ylitti Mississippin alunperin. Me muut menemme sillalle kävellen, Tero tulee harrikalla... ja jos ihan rehellisiä ollaan niin taisin vähän ehdottaa. Teroa ei tarvinut kuitenkaan paljoa suostutella, koska sillalla mini-lavaste-bensis!

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 03 | Chicago - Springfield

Route66 Hagström | America

Sen mm. opeimme tänään, että Jolietin kirkon pihalle ei kannata sopia treffejä. Siellä on ainakin kuusi kirkkoa ja kaikki ovat sillä lailla mukavasti levällään. Ja senkin opeimme että HD navigaattori tuntee kyllä maan kaikki HD-likkeet mutta ei pikkukaupungin kaikkia katuja.

Read More
Daniil AmosovComment
Päivät 01-02 | Chicago

Route66 Hagström | Päivät 1 & 2

Willis Tower on päivän must kohde, sen huipulta 104'stä kerroksesta Chicago avautuu esteettömästi joka ilmansuuntaan. Illalla olemme kulttuuri-ihmisiä ja menemme Jazz-klubille syömään. Buddy Guy's Legends on itseasiassa vain korttelin päässä hotellistamme. Chicagolla on oma Blues-Jazz-Soul maailmansa, ei se New Orleans ole, mutta täälläkin on useampi svengaava clubi! 

Read More
Daniil AmosovComment