Päivät 15 & 16 | Los Angales

03.PNG

Päivät 15 & 16 | Los Angales

Viimeiset kilometrit mittariin. Omaani tulee tarkalleen ottaen 4862 kaartaessamme Los Angeles Harley Davidsonin pihaan. LA HD on Anaheimissa, mutta se ei ongelma kun tänään kukaan ei ole lentämässä mihinkään. Jos olisi, niin voisi olla pikku ongelma. 

Päivällä itse kukin menee missä menee. Aika moni rannalla. Hotellin kulmalta kulkee bussi suoraan Venice Beachille ja Santa Monicaan! Illalla vielä toinen päättäripäivällinen, joka on samalla Peterin synttäripäivällinen. Kaimalle napsahti 60 mittariin! Positiivisena ihmisenä Peter valitsi onnittelut osanottojen sijaan! Happy Birthday ruotsiksi ja englanniksi! Porukkamme on enimmäkseen ruotsin kielinen ja se toinen kotimainen onkin ollut käytössä koko matkan ajan! Ruotsilla olikin kovasti kannatusta MM-jalkapallossa koska Suomi ei ollut mukana. Ehkä seuraavissa kisoissa!? Suomi mukana siis!

Tänä iltana en sitten pääsekään valitsemaan mikä on STM, (SameToMe) joka on ollut tällä matkalla suositumpi kuin millään aikaisemmin tekemälläni ;]  ... Niklas valitsee eikä mitenkään huonosti valitse. Ensin tulee iso lautasellinen suussa sulavia sopivasti friteerattuja katkarapuja, heti perään huippumureaa ribsiä ja sitten vielä iso pala porkkanakakkua, joka on puolet jättipalasta porkkanakakkua! Ja jälleen kerran vyörymme täysien vatsojemme kanssa ravintolasta ulos! :]

Päivä 16 on minun kohdalla aamiainen, pakkaus ja kentälle. Tavarat mahtuvat hyvin pieneen samsonaittiini, huomaan omaksikin hämmästyksekseni, että en ole ostanut yhtää t-paitaa enkä mitään muutakaan! Onkohan se sitä varhais keski-ikää se? Mutta iän numeroista riippumatta kiitos; Merja, Dennis, Janne, Jari, Jim, Juhani, Max, Niklas Peter ja Tero upeasta matkasta. Oli todella hyvä retki erinomaisessa ja hauskassa seurassa. Jäi hyvät fiilikset! Ja iso kiitos myös sinulle, joka olet ajanut blogissa mukana! Ja nyt kotiin rapsuttamaan prinsessoitani! Täällä PeterPan, AY12 San Francisco - Helsinki. Over and out!


Route66 Hagström | 25.06 - 11.07.2018

Merja

Merja

Dennis

Dennis

Janne

Janne

Jari

Jari

Juhani

Juhani

Jim

Jim

Max

Max

Niklas

Niklas

Peter W

Peter W

Peter R

Peter R

Tero

Tero

Nurmikon kastelija

Nurmikon kastelija


Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles

Dani AmosovKommentoi