Päivät 01-02 | Chicago

Kysymys! Mitä tässä kuvassa tapahtuu?

Kysymys! Mitä tässä kuvassa tapahtuu?

AY009 lähtee 1450 Helsingistä. Kahta elokuvaa, kahta ateriaa, kahta viiniä, kolmea maccituntia + pikku tirsojen jälkeen laskeudun Chicagoon ja kello 1540! :) ... ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin on siinä 8h aikaero noiden kahden planeettamme merkittävimmän kaupungin välillä!
Chicagon lentokentältä otan paikallisjunan keskustaan... Blue Line. O'haressa ei tosin muun värisiä laineja ole tarjollakaan. Juna on jotenkin rennompi vaihtoehto kuin taksi, joka yleensä jumittaa ruuhkassa enemmän tai vähemmän... ja on reilusti halvempi. Taksilla ei selviä alle 55 dollarin. Junalla kyyti maksaa 5 dollaria!
Olen hotellilla kello kuusi, ryhmäni laskeutuu Iceland Airilla vartin ylin... ja villi veikkaukseni on että ryhmä ei ole keskustassa ennen kuin kello on vartin yli 8! Vartin yli yhdeksän ovat! Iltamenomme eivät ole sieltä hurjimmasta päästä tänään. Lentokaljat kulmakuppilassa, subit kadun toiselta puolelta ja nukkumaan. Unen päätä ei tarvitse hakea. Amerikan aamun lähestyessä uni on tiessään ja eilisen aamun shokki palautuu mieleeni. Nousin oopperan pysäkiltä raitivaunuun BubblesTheBiker sylissäni... yorkshirenterierini! Ratikan nytkähtäessä liikkeelle finninaamainen nuorimies tarjosi minulle istumapaikkaansa täydessä ratikassa! Sydämeni jätti muutaman lyönnin väliin ja tiedostin kirkkaasti, että olen tullut keski-ikään! Ja tämä ei ollut mikään uni, yhdistin lähtöpäivän aamuna BubblesTheBikerin aamulenkin ja dollarien ostoretken forexille! Että silllä lailla.

Aivan oikein arvasit... siinä valmistauduttiin...

Aivan oikein arvasit... siinä valmistauduttiin...

... poseeraamaan Route66 Begin kyltin alla! ;)

... poseeraamaan Route66 Begin kyltin alla! ;)

Ensimmäisen amerikan aamun aamiaisella olen seitsemältä. Jari, kaimani Peter ja Tero tulevat noin samaan aikaan! Yhdeksältä pidän briiffuksen lähitulevan elämästä kymmeneltä olemme matkalla Adams Streetille... Route66'n alkupisteeseen jos lähtöpaikka Chicago. Sitten kierrämme korttelin Jackson Streetille ja olemme Route66'n loppupisteessä jos lähtöpaikkana Santa Monica! Tämä päivä on aikaeron tasauspäivä ja Chicago päivä... ja ensimmäinen Route66'ni jona Milwaukee saa olla harrikoineen ja museoineen kaikessa rauhassa. Siihen asiaan taitaa vaikuttaa suurestikin, että tämä ryhmä ei ole siviilissä harrikkaryhmä! Kukaan ei ole vielä tullut HD-ikään... jokainen motoristi ainakin tietää moottoripyöräilijän elämän kaaren, joka on; kolmerattainen, polkupyörä, mopo, kevari, moottoripyörä, HD, trike, rollaattori ja rullatuoli... :] 

Willis Tower on päivän must kohde, sen huipulta 104'stä kerroksesta Chicago avautuu esteettömästi joka ilmansuuntaan. Illalla olemme kulttuuri-ihmisiä ja menemme Jazz-klubille syömään. Buddy Guy's Legends on itseasiassa vain korttelin päässä hotellistamme. Chicagolla on oma Blues-Jazz-Soul maailmansa, ei se New Orleans ole, mutta täälläkin on useampi svengaava clubi! 

Blue Line...

Blue Line...

... tulee lentokentältä ...

... tulee lentokentältä ...

... keskustaan!

... keskustaan!

Omat lelut mukana! ;]

Omat lelut mukana! ;]

Lepotauko...

Lepotauko...

Jari...

Jari...

... Chicagon katolla ...

... Chicagon katolla ...

... ja Niklas coolina!

... ja Niklas coolina!

... 413 metrissä! :]

... 413 metrissä! :]


Buddy Guy's Legends Club

17.PNG
15.PNG
16.PNG
14.PNG

06.PNG

Route66'n pimeä puoii!

04.PNG
Dani AmosovKommentoi