Päivä 1 | Kruger - Johannesburg

South-Africa N4...

South-Africa N4...

03.jpg
... Renaultin ikkunan takaa!

... Renaultin ikkunan takaa!

04.jpg

Päivä 1 | Kruger - Johannesburg
Aamuyllätys on tänään se, että kolme ryhmästämme on edelleen Frankfurtissa. Paavon, Matin ja Samin pitäisi olla lentokoneessa, joka laskeutuu kello 11am tänään. Soitan Paavolle ja Paavo sanoo että he pääsevät lähtemään Frankfurtista tänään kello illalla kello 11pm. Helsingissä ollut lumimyräkkä oli sotkenut lentoliikenteen sillä seurauksella, että pojat myöhästyivät Pariisin koneesta koska heidän Kuopiosta tullut lento oli pahasti myöhässä. Eino löytyy kuitenkin iltapäivällä hotellilta. Paavon, Matin ja Samin piti olla Einon kanssa samassa koneessa. Eino tuli kuitenkin Helsingin kentälle maata pitkin Tampereelta!
Einon lisäksi hotellita löytyy kuusi moottoripyörää... 5 Triumphia ja 1 BMW. Niihin kaikkiin löytyy myös avaimet hetken haeselun jälkeen. Ensin kukaan hotellissa ei tiedä avaimista, mutta ne löytyvät viimein hotellin kassakaapista tarvitavine papereineen. Kaikki pyörät näyttävät niin sanotusti oolta ja koolta. Erilainen nuori (BMW-mies) tässä ryhmässä on Matti! Kaiken kaikkiaan meitä on matkassa tällä matkalla 7. Ja jos ihan koko nimiä käytetään niin menevät näin!

Paavo Kuittinen - Kuopio, Eino Kiiskinen - Tampere, Matti Kaurijoki - Kuopio, Sami Torvinen - Kuopio, Pasi Honkonen - Kempele, Martine Balzani - Helsinki, Peter Ruotsalo - Helsinki

Harrikkaa kuljettavat siviilissä kaikki muut paitsi kaksi viimeistä! Mutta pitäähän sitä jonkun ajaa moottoripyörälläkin.

Näin se motoristin 10-kohtainen elinkaari menee ... ;]

1) 3-rattainen
2) polkupyörä apurattailla
3) polkupyörä
4) mopo
5) kevytmoottoripyörä
6) moottoripyörä
7) harley davidson
8) trike
9) rollaattori
10) pyörätuoli

Illalla emme etsi ruokaa Martinen, Pasin ja Einon kanssa hotellia kauempaa. Kuopion pojatkin ovat päässeet koneeseen koska mitään muuta ei ole kuulunut. Huominen saattaa mennä hämärän puolelle. Matti, Paavo ja Sami laskeutuvat 0830am. Siitä menee helposti tunti ennen kuin he ovat taksissa kohti hotellia. Suihku ja vaatteiden vaihto niin parhaassa tapauksessa liikumme huomenna kello 11am! En kuitenkaan löisi suurta vetoa sen kellonajan puolesta!

Eikka tutkimassa omaa Triumphiaan!

Eikka tutkimassa omaa Triumphiaan!

Samppa tavaamassa Triumphin manuaalia... jos ei sitten jotakin muuta!

Samppa tavaamassa Triumphin manuaalia... jos ei sitten jotakin muuta!

Daniil AmosovComment