Päivä 10&11 | Intia | Tiruchirapalli - Pondicherry | 200km

Päivä 10 | Intia | Tiruchirapalli - Pondicherry | 200km

Kaikki pyörät olivat hotellin pihalla hienossa rivissä, vanteet kiillotettuna! Mekaanikkomme Franklin teki kyllä työtä koko rahansa eteen :) Kuulemma pääsi kotiin vasta klo 02.00 yöllä vaimon viereen ja klo 07.00 oli takaisin pyörien parissa...

Minun pyörästä kolarin jälkeen vaihdettiin molemmat vilkut, etuvalo, ohjaustanko, vanne ja etuhaarukka väännettiin takaisin suoraksi! Kustannukset noin 30€ :) Uudessa-Seelannissa 1200GS Bemari kaatui paikallaan ja lasku oli 300€!


200 kilometrin pätkä mukavaa intialaista highwaytä pitkin sujui ilman mitään ongelmia ja puolenpäivän aikana vastaan tuli meri! Nyt on Intia virallisesti ajettu "Coast to Coast and Back!" :)

Vuoden 2017 viimeinen ryhmäkuva Bengalinlahdenrannikolla Pondicherryn alueella...

Kain pyörässä taas akku tyhjänä, mutta polkemallahan vanha kunnon Bulletti lähtee! :)


Tarkoitus oli viettää Uuden Vuoden Pondicherryn osavaltion puolella - se on vanha ranskalaisten hallintoalue ja se on myös säilyttänyt tietynlaiset ominaispiirteet muihin osavaltioihin verrattuna. Esimerkiksi Tami Nadun alueella vallitseva kuivalaki ei päde Pondicherryssä ja juomia saa paljon vapaammin! :) Pondicherryn alueella ei kuitenkaan löytynyt mitään säädyllistä hotellia Uuden Vuoden aikoihin, joten varasin retriitin Aurovillestä!

Auroville sijaitsee tasan tarkkaan, Tamil Nadun ja Pondicherryn rajalla (Meidän hotelli Tamil Nadun puolelle = ei olutta). Itse Auroville perustettiin kokeilumielessä 1930 luvulla. Paikan oli tarkoitus olla vapaamielinen, vaihtoehtokulttuurin keskus. Ajatuksen mukaan Aurovillessä naiset ja miehet, heterot ja homot, valkoiset ja mustat eläisivät sulassa sovussa! Myös rahalla ei Aurovillessä alun perin olisi mitään virkaa! Kaikki olisivat tasaa arvoisia uskonnosta tai poliittisista katsomuksista riippumatta! Eli käytännössä John Lennonin unelma "Imagine" laulusta ;)

Kokeilu epäonnistui sellaisenaan, mutta Aurovillestä kehittyi pikkuhiljaa joogan ja itsensätutkiskelun mekka!


Tuttuun tapaan huoltoauton kyytiin ja kypäräkaljojen metsästykseen! :)

Paikallinen (todella paikallinen) baari löytyi lopultakin ja saimme huuhdeltua matkapölyt kylmillä olueilla! 


Päivä 11 | Pondicherry | Vapaapäivä ja Uuden Vuoden päivä!

Tänään vapaapäivä, jonka jokainen vietti haluamallaan tavallaan Aurovillen kylässä! Ei maltettu kuitenkaan pysyä satuloista kokonaan poissa vaan käytiin yhdessä ajelemassa Aurovillen halki ja Arin kanssa pidettiin myös pieni kuvaussessio! Ei ole paljon muuttunut mies 70 luvulta lähtien ;)

Ari Mylylä vuonna 1970!

Sama Ari vuonna 2017! (muutama tuntia vaille 2018)


Perseverance = periksiantamattomuus tai tutummin sisu :)

Auroville kierroksen jälkeen pyörät parkkiin hotellin pihaan ja valmistautumista illan juhliin. Tarkoittaa sitä, että vuoden 2017 moottoripyöräilystä on selvitty hengissä siitäkin huolimatta että viimeiset vajaa kaksi viikkoa moottoripyöräilty Intiassa! :)


Illemmalla huoltoauton kyytiin ja Pondicherry rannalle katsomaan meininkiä! Ranta on täynnä. Kuinka täynnä? Sitä ei osaa suomalainen motoristi sanoa, mutta Ocean Drivellä on kymmeniä tuhansia ihmisiä. 90% on nuoria miehiä jotka enemmän tai vähemmän promillemaisissa olotiloissa.

Uuden vuoden raketteja ei juuri ole. Mutta täällä niitä ei osaa kaivata kun kymmenet tuhannet ihmiset huutavat, kiljuvat ja pomppivat. Happy New Year 2018! :)

Daniil AmosovComment