Päivä 12&13 | Intia | Pondicherry - Mahabaliburam - Chennai | 155km

Päivä 12 | Intia | Pondicherry - Mahabaliburam | 100km

Ajokausi 2018 avattiin 1 tammikuuta klo 06.30 Suomen aikaa. Oltiinkohan ensimmäiset Suomalaiset maailmassa satuloissa? :) Niin tai näin matkan kilometrit alkavat olla vähissä mutta vähän kuitenkin vielä. Tänään sadan kilometrin ranta-ajo Mamallapuramiin.


Mamallapuram on hinduille erittäin tärkeää kaupunki. Siellä sijaitsee yksi maan pyhimmistä temppeleistä, Shivalle omistettu Shore Temple. Mamallapuram on tärkeä myös sen kalliopatsaiden vuoksi ja koko vanha keskusta onkin lisätty UNESCON maailmanperintökohteeksi! 

Meidän hotellilla oli kuitenkin sen verran makea allasalue, että päätettiin rajata kulttuurikohteet ja viettää enemmän aikaa loikoilleen :)

Vaikka huomenna on vielä 55km ajo Chennaihin, niin tämä matka alkaa olla niin sanotusti tässä! Päättäjäisillallisen yhteydessä adjektiivit - eksoottinen, kaoottinen, äänekäs, hektinen, omalaatuinen jne olivat kovassa käytössä :) Kaiken kaikkiaan päädyttiin siihen, että jokaisen mp-seikkailijan Intia on kyllä koettava ainakin kerran elämässä! Jotkut rakastuvat siihen, jotkut eivät palaa takaisin, vaikka maksettais... Mutta mistä sitä tietää jos ei koskaan uskalla lähteää?


Aaron aamu alkoi niin kuin kaikki muutkin aamut tähän mennessä "Indian Timesiä" plärätessä. Monsuunikausi on nyt virallisesti ohi ja vaalit edelleenkin tulossa...

Intialaiset eivät paljon huolia kanna, vaan nauttivat elämästä päivä kerrallaan!

Viimeisen aamun lähtötunnelmat...

Matkalla löytyi mielenkiintoinen krokotiilipuisto, jonka 50 rupian (0,8€) lippu oli kyllä hintansa arvoinen!


Pyörien palautus Chennain vuokraamoon - kyllä hymyä riittää! :) Muutama pientä akkuongelmaa lukuun ottamatta Roaylit pelasivat hienosti (onneksi oli mekaanikko mukana!)  

Matkan kokonaiskilometrit 1823, 9 ajopäivän aikana - ei paha! 


Intia on maa jossa mielellään ajaa porukassa ja porukka oli tälläkin kertaa mitä erinomaisin! Upeasta ja eksoottisesta matkasta kiitos kuuluu: Kaille, Aarolle, Arille, Mikolle, Maurille ja Lauralle! :)

Blogin osalta Namaste, over and out - Dani!

Daniil Amosov1 Comment