Päivä 2 | Intia | Chennai - Hosur | 310km

Yltiöoptimistinen Googlemaps antaa tälle reitille noin 5,5 tunnin arvion tälle matkalle, mutta kun ynnätään paikallinen liikenne ja muut tekijät, niin ajan voi surutta tuplata :) Tärkeää on päästä Chennaista mahdollisimman kauas ja mahdollisimman aikaisin. Liikenne räjähtää noin klo 09, sen jälkeen kaupungista poispäässy kestää tuntikausia. Joten aamiainen klo 07.00 ja puolen tunnin päästä olemmekin jo satuloissa...


Aaron aamu alkaa perinteisesti Hindu Timesin pläräyksellä. Ihmisillä samat ongelmat kuin missä tahansa muullakin maailmassa - vaalit on tulossa ja monsuunikausi menossa...

Mikko näyttää peukkua - Royal Enfield on huollettu ja mieskin valmiina matkaan! 

Kai vielä virittää aamuhässäkän yhteydessä Suomenlipun kiinni. Lippu hävisi lopulta muutama kilometri myöhemmin jonnekin aamuruuhkaan :)

Aaaro hymyilee - kohta seikkailu alkaa!

Maurin ensikosketus Roju Enkeliin. 


About 25 kilometriä myöhemmin Mauri alkoi jäädä jälkeen! Syy selvisi pysähdyksen yhteydessä - pyörässä toimii ainoastaan ensimmäinen vaihde :) Itseasiassa pyörä hajosi hyvin lähellä paikkaa jossa viimevuoden reissulla hajosi myös Hannulta etulaakerit... Nimesin alueen "Bermudan kolmioksi" :)

Sillä aikaa kun mekaanikkomme Franklin korjasi vaihdelaatikon, muut odottivat pyhä lehmä seuranaan. Puolituntia myöhemmin ja taas täydessä vahvuudessa jatkoimme matkaa!

Vaikka ryhmämme ehkä näyttääkin kouluretkiläisiltä suojaliiveineen, niin niiden tärkeyttä ja käytännöllisyyttä liikenteessä ei yksinkertaisesti voi väheksyä. Aika halpa henkivakuutus!

Kuka ylläolevista ei kuulu joukkoon? :)


Aamuisten pyöräongelmien jälkeen Royalit toimivat moitteettomasti, aurinko paistoi ja matka eteni hyvään tahtiin!

Ensimmäisen ajopäivän tulikaste on suoritettu ja hotellista saimme jopa kylmät kypäräkaljat! Mitä muuta janoinen motoristi voi toivoa hienon ajopäivän päätteeksi?

Daniil Amosov4 Comments