Päivä 1 | Marokko | Helsinki - Malaga


Yllä näet meidän tulevan reitin. Ainakin pääkokonaisuuden. Marokossa ei ole googlen kuvausauto ehtinyt käydä kovin monessa paikassa (ehkä onneksi!?) joten reittien suunnittelu tehdään "old school" tyyliin, eli paperikarttoja vertailemalla ja ihmisiltä kyselemällä ;)

Pyrin päivittämään blogin aina mahdollisuuksien mukaan, kun Allah suo nettiyhteydet!

Dani | Helsinki 26.09.2017

 


Sinivalkoisilla siivillä lento Malagaan kestää noin 4.40 minuuttia ja kone on täynnä talveksi lämpimään migroivia eläkeläisiä. Niitä on täynnä myös Malagan ympärillä olevat rantalomakohteet! Ainoa hotelli mistä sai sopivasti huoneita oli sateenkaarilipuilla varustettu "Adults Only" hotelli, jonka pääasiakaskunta koostuu pariskunnista - miehistä ja miehistä :)

Meidän 7 äijän motoristiporukka veti puoleensa yllättävän paljon kiinnostuneita katseita. Palvelu oli erittäinkin hyvä ja huoneet todella siistejä, joten voin rohkeasti suositella tätäkin paikkaa...

Porukka otti majapaikan erikoispiirteen huumorilla ;) 

Vähän ennen klo 18.00 tilatut pyörät ja meidän paikallinen ystävä Mark pamahtivat hotellin pihaan. Käytännön asiat läpi, nopeat paperisulkeiset ja esipakkaukset. Kaikki valmiina huomista lähtöä varten!

Espanjalainen illallinen hyvässä seurassa ja muutamalla viinipullolla maustettuna, kruunasi tämän illan

Daniil AmosovComment