Päivä 22 | Ulan Bator | Mongolia | 0km

Ulan-Batorissa majoituimmme 2 tornin taktiikakalla. Osa valkoisessa tornissa ja osa beigessä tornissa!

Ulan-Batorissa majoituimmme 2 tornin taktiikakalla. Osa valkoisessa tornissa ja osa beigessä tornissa!

Päivä 22 | Ulan Bator | Mongolia | 0km
Virallisen määritelmän mukaan olen sosiaalinen erakko. Ja koska tänään on vapaapäivä niin pintaa nousee erakko. Olisin tosin voinnut olla sosiaalinenkin mutta liian monta työjuttua oli odottamassa... ja matkalla kun ollaan, niin blogit tahtovat aina laahata vähän jäljessä! 
Pari blogipäivää saan tänää paikattua ja sitten onkin aika ihmetellä Thaimaan juttuja! Thaimaan viranomaiset haluavat näköjään pitää ulkomaiden kulkuneuvot kokonaan poissa Thai-teiltä tulevassa. Nyt Thaimaassa tahdotaan todistuksia siitä, että pyöritstämme on maksettu verot. Laitan paluupostissa, että Suomessa ei voi ostaa pyörää verotta. Saa sii. Niin ikään myös Thaimaa haluaa nyt katsastustodistukset. Laitan saman omatekemäni mitä tein Ride Chinan Jahille. Illalla Bangkokista tulee viestiä, että eiköhän kaikki järjesty! Pidetään peukkuja sen puolesta ja uskon ainakin itse että järjestyy!
Severin ja Arton pyörien remontit järjestyvät. Minni toi eilen molemmille osia ja tänään niitä laitetaan paikolleen. Kaupungista löytyy erittäin pätevä japanilainen mekaanikko joka vaihtaa Severin vuotavat stefat. Niin ikään pajalla oikaistaan Arton vääntynyt keula. Etuhaarukka on vetänyt pari päivää oikealle mutta ei vedä enää. Niin ikään Arto saa uden plexin Kazakstanissa pudonneen tilalle!
Illan suussa lähden toivioretkelle. Mielessä Mongolia-tarra tai kaksi. 'Magnet', 'only magnet', 'magnet', 'only magnet' tulee vastaukseksi 10 ensimmäisestä paikasta. Siten tulee tieto, että valtion tavaratalo voisi olla hyvinkin todennäköinen paikka ja niin onkin. Mongolian lipputarroja löytyy 3 eri kokoa. Otan kaikille tarrapoolin jäsenille (Jussi, Kimmo ja minä) kolme lippua ja päivä on pelastettu!
 

03.jpg
04.jpg

Ulan Batorin keskustan arkkitehtuuri on rehellinen sekametelisoppa!

Rukousmylly!

Rukousmylly!

Kiasma kameli.

Kiasma kameli.

Ostos-keskus.

Ostos-keskus.

Valistusveistos!?

Valistusveistos!?

Daniil Amosov1 Comment