Päivä 63 | Krabi - Gerik | Thaimaa - Malesia | 475km

01.jpg

Päivän kuvasaalis jäi vähän laihaksi mutta ajamisen ilo suureksi. Tässä kuitenkin muutama kuva kun oli sen verran tasaista että maltoin kaivaa kameran esiin! :]

05.jpg
06.jpg

Päivä 63 | Krabi - Gerik | Thaimaa - Malesia | 475km
Aika sanoa tänään 'good bye Thailand ja hello Malaysia!' Arvoimme eilen eri taktiikoita ajaa 500km päässä olevaan Malesian Penangiin. Alkuun yhden yön taktiikalla oli voitolla, mutta tarkemman kartan tutkimisen paikallisten motoristien kuulemisen jälkeen päädyimme 0-yön taktiikkaan! Ja siinäkin vähän niin kuin jaolla kahteen. Sinikka, Arto, Erkki, Jani, Kimmo ja Severi ajavat Georgetowniin joka monelle suomalaisellekin tuttu. Jussi ja minä suuntaamme rajalta vähemmän Tuttuun Gerik -nimiseen kaupunkiin Route66 mielissämme... Malesian Route66.
Matkalla rajalle hukkaamme Georgen tai George hukkaa meidät. Jälkimmäinen vaihtoehto on tässä tapauksessa oikea, sillä Goerge luki karttaa väärin päin ja ajoi väärälle rajalle. Päädyimme kokeilemaan pääsemmekö maasta ulos ilman Georgea. Pääsemme. Thaimaa ulos oli helppo. Leima passiin ja yksi aanelonen itse kunkin dokumenttinipusta tullille ja näkemiin. Malesia sisään oli ehkä vieläkin helpompi. Leima passiin, toinen carnettiin ja tervetuloa. Olemme kaikki yli 20 minuutissa. Laitan Georgelle viestin että no problem rajalla ja kaikki Malesiassa ja että soitan illalla. 
Ajamme Malesian iltapäivään sinisen taivaan alla. Malesian puolella näyttää siltä, että tiet, talot ja yleinen infra menee muutaman askeleen enemmän Euroopan suuntaan! Ja Malesia onkin kaikista Kaakkois-Aasian maista eurooppalaismaisin. Ja riittävän lämmin! :] Pääjoukkomme ehtii Georgetowniin valoisaan aikaan. Minulla ja Jussilla menee tunti ja vähän toista hämärän puolelle, mutta upea mutkatie on upea pimeässäkin. Gerikin hotellivalikoima ei ole huima mutta riittävä. Kiinalaiskorttelista löytyy kolme hotellia sekä ruokaa ja kylmät kaljat myöhäisille tulijoille. Ja viimeisen ajotunnin mutkien perusteella aamulla on edessä upea ajopäivä! Kestämme sen kyllä!

Thai-Malesia raja!

Thai-Malesia raja!

02.jpg
03.jpg
Daniil AmosovComment