Päivä 82 | Kepanjen - Lichen | Indonesia | 263km

Mt Semeru

Mt Semeru

Päivä 82 | Kepanjen - Lichen | Indonesia | 263km
Severiltä tulee kuva loskaa tulvillaan olevasta Helsingistä. Peruutan kontin ja jatkamme Australiaan!!! :] ... mutta Helsingin loskasta riippumatta ympärillämme on aamulla 4 tulivuorta; Arjuna, Bromo, Gavi ja Semeru. Eivätkä ne ole Jaavan ainoat tulivuoret. Jaavalla on tulivuoria tarkalleen ottaen 45, joista 7 on aktiiviisia! Ajamme melkein kirjaimellisesti tulisilla hiilillä... no kuumalla laavalla ainakin :] 
Jos Jaavalla ei olisi muuta liikennettä, niin tämä olisi moottoripyöräilijän paratiisi... sekin auttaisi jos kuorma-autot poistettaisiin, mutta olevilla olesuhteilla mennään koko päivä kohti Licheniä, joka on Jaavan viimeisiä kyliä ennen lauttaa Balille. Jossakin kohtaa iltapäivää jossakin risteyksessä lukee Denpasar. Se on jollakin tapaa mielen hetkeksi pysäyttävä näky... lopun näky. Fakta, että matka on päätymässä hiipii alitajunnasta tietoisuuteen. Se on ollut avan pinta pinnan alla pari päivää, mutta nyt se putkahtaa pinnalle! Martinea ja Bubblesia on luonnollisesti iso ikävä ja ilman heidän olemassaoloaan voisin hyvin jatkaa Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja sillä lailla toiset 3kk nyt kun hyvä ajo flow on päällä! Se tuntuu aina olevan näillä pitkillä matkoilla, että matka elää omaa elämäänsä ja muu maailma omaansa. Muu maailma on ja ei samaan aikaan! Sitä elää jonkinlaisessa matkakuplassa, joka on aika mukava kupla!
Tämän päivän matkakuplamme hotelli näyttää olevan 14km ylämäkeen päätieltä. Garminini on ollut ilman karttoja koko Indonesia osuuden. Mutta se tunnistaa kuitenkin aina GPS-kordinaatit ja ruudussa näkyvä nuoli vie aina perille, jos sitten hotelli ei ole ilmoittanut kordinaatteja väärin kuten aina välillä on!
Mi Casan kordinaatit ovat oikein... ja Mi Casa osoittautuu erittäin positiiviseksi yllätykseksi. Paikka on 3 huoneen homestay, mutta pesee menen tullen palatessa useimmat matkamme hotellit kun otetaan viihtyvyystaulukko esiin. Paikan omistaa ranskalais-indonesialainen pariskunta, joka pitää Mi Casaa harrastuksenaan kun lapset ovat muuttaneet pois! Herra ranskalainen on vanha baikkeri itsekin, mutta vaimo haluaa pitää isännän hengissä eikä Antoniolla ole enää k

01a.jpg

Jaavan itäpää on upeaa tulivuorimaisemaa täynnä... tule, aja, koe!!! :] ... tänne on ainoastaan 22000km... vähän päälle 23000km tulee olemaan tämän retken kokonaislukema!

01b.jpg
01c.jpg
01d.jpg

Lapsikuorma!

Lapsikuorma!

lapsikuorma

lapsikuorma

banaaniKuorma

banaaniKuorma


Päivän oikopolku...

Päivän oikopolku...

Päivän oikopolku...

Päivän oikopolku...

... numero 1!

... numero 1!

... numero 2!

... numero 2!


Maissikuorman päällä on mukava matkustaa?

Maissikuorman päällä on mukava matkustaa?

Kaistat tukossa!

Kaistat tukossa!


Näitä on Jaavalla aika monta... riisiterasseja!

Näitä on Jaavalla aika monta... riisiterasseja!

Daniil AmosovComment