Päivä 1 | RedSquare | Kerimäki

Kauan odotettu moottoripyöräretki Venäjän sydänmaille alkaa nyt! Luvassa on 12 päivän seikkailu jossa villi ja tuntematon itänaapuri tulee hieman tutummaksi!

Matkan aloitamme tuhansien järvien maisemissa Kerimäen seudulta ja päätämme, noin 3500 kilometrin jälkeen, Helsinkiin. Siinä välissä luvassa tapahtumarikas tie; Petroskoi, Pudozh, Vologda, Moskova, Smolensk, Minsk, Pskov, Narva-Joesuu ja Tallinna.

Pidemmittä puheitta tervetuloa seuraamaan meidän etenemistä seuraavien päivien aikana!

Dani 30.06.2017 | Kerimäki


Kelien suhteen ei tällä hetkellä paljon valittamista, sillä lämpötilat pyörivät reilusti 20 asteen yläpuolella ja sininen taivas on kuin Jukka Kuoppamäen kuuluisasta biisistä :)

Kaikki valuvat omia aikoja eri puolilta Suomea kohti tapaamispaikka Kerimäen kylässä, Savonlinna seuduilla. Järvenrannalla sijaitseva Hotelli Herttua on mitä erinomaisin starttipiste tälle reissulle.    


Heti kun porukka oli kasassa, pidetiin pienet paperisulkeiset - tarkistettiin että kaikilla on tarvittavat läpyskät mukana ja täytettiin tulliselvityslomakkeet prikulleen identtisellä tavalla. Sen verran monesti on revitty, tullimiesten toimesta, täytettyjä lappuja rajalla että olen kyllä oppinut laittamaan ruksit oikealle kohdalle :)

Olen myös kirjoittanut erikseen artikkelin matkustamisesta Venäjälle moottoripyörällä ja se löytyy tästä ;)


Kun paperiasiat oli hoidettu pois alta, lähdetiin suorinta tietä terassille ja erittäin ansaituille oluelle :) Sen jälkeen maittava illallinen noutopöydästä ja saunaan! Jotkut jopa eksyivät järveen - vesimittari näytti ensimmäistä kertaa tänä vuonna 20 astetta!

Huomiseksi on sovittu lähtö klo 08.00 ja nokat kohti itää! 

Pekkan ja Jarin uintiposeeraus :)

Daniil AmosovComment