Päivä 10&11 | LochNess | Manchester - Yorkshire - Lake District - Edinburgh | 400km

Viimeinen ajopäivä alkoi sateella, joka loppui kuin seinään hieman ennen Yorkshiren kansallispuistoa! Sinne asti ajettiin nopeita motareita pitkin, Yorkshiressa otettiin sitten koneista kaikki irti :)

Yorkshiren kansallispuisto on hyvällä kelillä oikea motoristien Mekka! Vastaan tuli mitä erinäköisimpiä kaksipyöräisiä - kyykkyjä, customeita ja kaikkea siitä välistä. Ainoa mikä yhdisti kaikkia kuskia oli leveä hymy kasvoilla! Ja miksi ei hymyilyttäisi kun aurinko paistaa ja sadat kurvit odottavat? :)


Carlisten kaupungissa pidettiin lounastauko - tällä kertaa terassilla :) Ja sitten jatkettiin matkaa A7 tietä pitkin - tosi makea maisematie kun tullaan Edinburghin etelästä!

Kaikki kuuntelee kun...

... Jukka kertoo ajotarinoita! :) Tässä vaiheessa Edinburghiin enää 25 mailia ja tämän kertainen reissu lähenee loppua! 

Ennen pyörien palautusta tankit täyteen ja kohti vuokraamoa. Sovittu palautus aika oli klo 17.00, mutta tultiin jo 15 minuuttia vaille - vielä olisi kerennyt pienen lenkin heittää :)

Pyörät tarkistettiin ja luovutettiin - Skotlanti, Irlanti, Pohjois-Irlanti ja Wales on nyt kierretty!  Viralliseksi matkalukemaksi saatiin 3336 kilometriä - sateessa, paisteessa, pilvissä ja sumussa. Paljon pieniä mutkateitä ja vähän isompia mutkateitä. Monta viskiä ja vielä enemmän Guinnessia + lukematon määrä kokemuksia!


Kiitoksia blogin lukijoille ja erinomaiselle matkaryhmälle! Maailmalla nähdään! :)

Dani 28.06.2017

Matkanjohtaja ja allekirjoittanut - Dani

Intiaanipäällikkö "Puhjennut kumi" Eikka ja pelkääjän paikalla Jaana

Loch Nessin hirviö a.k.a. Tero

Erottamattomat kaverukset - Teemu ja Jukka

Ultra Glide kuski Janne ja urhea takapenkkiläinen Eija

Mervi ja uskollinen 1200 Gessu


Daniil AmosovComment