Päivä 6 & 7 | Intia | Ooty - Kochi | 290km

Päivä 6 | Ooty - Kochi

300 kilometriä päivässä ei kuulosta teräspersekerhon jäseneltä oikein miltään, mutta haluaisin nähdä ironbutt ajon Indian style :) Alla olevasta kuvasta saatte käsityksen meidän reitistä - ensimmäiset 100 kilometriä olivat neulansilmiä täynnä ja päivän saldoksi laskettiin 102 sellaista + lukematon määrä tavallisia mutkia - kaikki tämä tietysti intialaisella liikenteellä maustettuna!

Intian maineesta huolimatta tiet olivat pääsääntöisesti erinomaisessa kunnossa!

Noin 50 kilometrin pätkä reitistämme...

Tee plantaasi - nyt tiedetään miltä lipton näyttää ennen kun se joutuu meidän kuppeihin ;)

Jukka ja Hannu teeplantaasilla pyörähtämässä...

Boys will be boys :D

Jukka Keralan ja Tamil Nadun rajalla.

Eli tapaninpäivä oli pyhitetty pyhää lehmäkin pyhemmälle – moottoripyörällä ajelulle! :)

Ensimmäiset 200 kilometriä erinomaista vuoristotietä ja hieman kyläpolkuja, sitten saavuttiin Thrissurin miljoonakaupungin laitumille, josta loputtomat ruuhkat alkoivat… Aika sutjakasti Rojaleilla pääsi kyllä livahtamaan pienemmistäkin väleistä ja edettiin ryhmän kanssa tappavan tasaista vauhtia kohti Arabianmeren rannikkoa ja Kohcinin rantakaupunkia… Kaikesta huolimatta viimeiset puolisen tuntia menivät pimeäajon puolelle, joka ei ole Intiassa nautinnonasia, vaan pikemminkin päinvastoin…

Jossain päin Etelä-Intiaa :)

Kuvissa - ylärivissä Kauko, Marjatta ja heidän "Punahilkka", toinen rivi Hannu ja "Turkoosi RojuEnkeli", Kolmas rivi Juha ja "Black Mamba" ja viimeinen rivi Dani ja " Sputnik" - Jukka on ainoa joka ajokuvista puuttuu, sillä hän on sen verran nopea, että en ole vielä Royalilla päässyt karkuun kuvia ottamaan :)

Kaikkensa antaneena ryhmäläiset pääsivät ansaitulle levolle hotellille päästyään – voin sanoa että uni tuli ennen kuin pää kosketti tyynyä!

Päivä 7 | Kochi | Vapaapäivä

Ansaittu vapaapäivä ja kaikki pääsevät lataaman henkisiä akkuja Kochin rantakaupungissa. Osa nukkui pitkään ja söi hyvin, osa lähti tutkimaan kaupungin kulttuuritarjontaa ja osa jäi kirjoittamaan blogia ajan tasalle ;)

Kaupungin edustalla on kiinalaisten suunnittelemat kalastusverkot - nykyään niillä voi kalastaa ainoastaan roskaa, sillä Intialaisilla on edelleen pitkälti roskat olan yli kultuuri ja se näkyy valitettavasti...

Edellisenä iltana syötiin erinomainen illallinen katuravintolassa, mutta tänään päätettiin mennä vähän hienompaan paikkaan samaisella rantakadulla. Pakko myöntää, että sinne mentiin lähinnä prosenttien perässä – mikään muu ravintola ei tarjoillut olutta! Hinta ero oli huomattava, mutta ruoka katuravintolassa melkein maukkaampaa… Taas kerran todettiin että rupusessakin repussa voi olla hyvät eväät ;)

Huomenna taas hypätään uskollisten Enfieldien satuloihin ja lähdetään kohti sisämaata!

 

Daniil Amosov2 Comments