Päivä 02 | Los Angeles - Ensenada | 350km

Ryhmä koossa ja valmiina baanalle! :)

Matka Anaheimin HD-vuokraamolle taittui leppoisasti limousinilla. Pyörien luovutus ja paperihommat sujuivat suhteellisen ripeästi. Markun pyörän avaimet oli hukassa ja niinpä koko pyörä vaihtui lennossa kokonaan toiseen, täsmälleen samanlaiseen Ultra Glideen.

Tilatut sadekamppeet olivat myös hukassa mutta mitä niillä, eihän Mexicossa koskaan sadakaan... Ei ainakaan usein, jos saa kaktusten määrästä ennustaa...;)

Matkaan päästiin siis mukavasti ja suunnaksi otettiin Mexicon rajalta löytyvä Tecate.

Kun motoristi joutuu taipumaan autokyytiin, niin kyllä se mielellään limo saisi aina olla ;)

Pakkailua ja sutinaa HD-Anaheimin takapihalla. Tuirelle ajopäivä on myös liputuspäivä :)

Noin 100km ennen Tecatea tie muuttuu valtatiestä todella upeissa maisemissa kiemurtelevaksi mutkatieksi. Tecaten rajamuodollisuudet sujuivat joutuisasti ja leppoisissa tunnelmissa.

Pikapankista vielä lompsat pullolleen Mexicon pesoja, kahvit ja sämpylät vatsan pohjalle ja keulat kohti Ensenadaa.

Tecate - Ensenada tie tunnetaan myös nimellä Ruta del vino ja se nimensä mukaisesti halkoo Mexicon parhaimmat viininviljely alueet. Viineistä puhuttaessa ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen Mexico... Mutta kyllä kyllä, paikalliset viinit on nyt huolella maisteltu ja erinomaisen hyväksi todettu ! :)

Motoristin näkökulmasta Ruta del vino on myös oikein mukavaa monella mutkalla olevaa ajeltavaa :) Ensenadan Estero Beach hotellin parkkipaikalle pyörät sammuteltiin juuri auringonlaskun aikoihin. 

Tästä Tecate tunnetaan. Ainakin kaikkialla Mexicossa :)

Kaffetauolla Tecatessa. Paikallinen maestro ihmettelemässä kylään saapunutta letkaa :)

Muikeita makuja Ensnadan illlassa :)

Daniil AmosovComment