Päivä 2 | Torremolinos-Juzcar-Ronda-Torremolinos

Aamu alkoi ilman luvattua sadetta junamatkalla vuokraamolle. Hotellimme on 200 metrin päässä asemalta ja Fuengirolan vuokraamo 100 metrin päässä joten helpoin oli siirtyminen paikallisjunalla. Paperityöt saatiin tehtyä nopeasti ja ei muuta kun tien päälle.

Ensin ajettiin tuntuman saamiseksi pätkä isompaa tietä Marbellaan saakka josta suunta kohti pohjoista ja pieniä kiharateitä. Päivän ensimmäinen kohteemme oli Juzcarin “Smurffikylä” joka Sony -elokuvayhtiön toimesta maalattiin siniseksi juhlistamaan smurffielokuvan avajaisia.... Kyläläiset halusivat jättää talot sinisiksi ja niin siitä syntyi pienimuotoinen nähtävyys.

Paikallisjuna Fuengirolaan

Ennen saapumistamme Juzcariin Hannun ja Tuijan Yamaha kävi yhdessä käännöksessä hieman tarkastelemassa lähemmin Andalucian maaperää, mutta mitään vahinkoa ei matkalaisille käynyt. Pyörä sensijaan alkoi kuumeta ja kävi ilmi, että tuuletin otti syyläriin kiinni ja vaikka se saatiin kammettua irti niin ei enää pyörinyt. Välttääksemme konerikon sovittiin vuokraamon kanssa, että Hannu ja Tuija ajelevat hiljalleen takaisinpäin Marbelleen jossa pyörä saadaan huollettua.

Me loput jatkoimme matkaamme Rondaan. Rondassa lounastimme kaikessa rauhassa ja lounaan jälkeen huomasin kellon olevan jo sen verran, että tehtiin siinä vaiheessa muutoksia aiottuun reittiin. Sen verran aikaa meni aamusta ja pyörän kanssa, että El Burgon jälkeen suuntamme kohti Coinia jossa vielä kahvitauko ja Torremolinokseen jonne saavuimme puoli kahdeksan aikaan joten päätös oikaista oli ihan oikein...

Matkalla kohti Juzcaria

Jyrki ja oliko tuo nyt Pappasmurffi vai Isosmurffi.

 

Tälle päivälle luvatut sadekuurot tulivat meille vasta viimeisellä 20 kilometrillä joten saatin loppusuihku, mikä ei tosin enää siinä vaiheessa haittaa vaan oikeastaan päinvastoin se tuo mukavaa spirittiä ajopäivän loppuun. Takaisin hotellille, kuivat vaatteet päälle ja illalliselle ja sadekkin oli jo tauonnut.

Sami HokkanenComment