Päivä 1 | Torremolinos | Espanja

Terveiset Espanjasta!

Täällä sitä ollaan kaikki Torremolinoksessa. Itse lähdin reissuun tutun kyytiläiseni Marjatan kanssa sunnuntaina. Haluttiin nähdä kummallekin ennestään tuntematon Istanbul, joten meillä oli siellä pitkä välilasku ja ehdittiin käydä illallisella sekä yöpyä ennen Malagan jatkolentoa.

Viimeiset kaksi päivää on ollut mainiota kesäsäätä ja saanut nauttia ulkona auringosta. Tänään siirryttiin ryhmämme hotelliin ja matkalaisista ensimmäisen bongattiin Hannu ja Tuija. Hannu oli 2010 mukana Route66 -ryhmässä joten oli kiva saada hänet tälläkin kertaa matkaan mukaan.

Vanha siipiratasalus Lontoosta Torremolinoksen satamassa vielä entisöimättä.

Tavattiin porukan kanssa hotellin aulassa jossa kävimme läpi kaiken matkaan liittyvän ja suunnistimme illalliselle paikallisravintolaan jossa saatiin mahat täyteen ensimmäistä yötä varten.

Meitä on täällä matkanjohtaja mukaan lukien 13 matkalaista, eli ihan reilun kokoinen ryhmä:

Kimmo Kauranen ja Christina Klawer Kauranen Porvoosta, Jyrki ja Sirpa Tammisto Siuntiosta, Jukka Räsänen ja Anneli Laine Nilsiästä, Hannu ja Tuija Palomäki Jokelasta, Ari Matomäki Jyväskylästä, Erkki Rämö Naantalista, Marjatta Kapari Helsingistä sekä Alpo Erlin joka asustelee nykyisin näillä kulmilla Torrevijassa.

Avajaisillallisella valintojen äärellä.

Huomenna suuntamme vuokraamolle, jonne pääsemme lähes ovelta ovelle junalla tästä hotellistamme. Luvattu vähän sateista, joten reittimme ja kulkusuunta määräytyy sen mukaan mikäli mahdollista.

Sami Hokkanen1 Comment