Päivä 8 | Santa Fe

Tänään on vapaapäivä, tai oikeastaan pyykkipäivä.... Siitä huolimatta lähes kaikkien koneet käyvät aamukymmeneltä, nokat kohti Santa Fe:n HD-diileriä. Takapään jousi kaipaa säätöä kaikissa Ultrissa ja lisäksi Mikan Road Glideen piti saada lepuuttajat!

Jorma pohtii josko jatkaisi matkaa tällä sheriffin ratsulla?

Jorma pohtii josko jatkaisi matkaa tällä sheriffin ratsulla?

Road Glide varusteltavana.

Road Glide varusteltavana.

HD-liikkeessä vierähtää hetki jos toinenkin. Puolenpäivän aikaan pääsemme kuitenkin taas liikkeelle ja päätämme lähteä nautiskelemaan mutkapätkät 3200 metrin korkeudessa sijaitsevalle Ski Santa Fe:lle - josta on myös muuten mahtavat näkymät yli Santa Fen kaupungin!

Ski Santa Fe.

Ski Santa Fe.

Matkalla alas, taustalla Santa Fe:n kaupunki.

Matkalla alas, taustalla Santa Fe:n kaupunki.

Illalla toinen Route66 ryhmä saapuu myös hotellille. Kuulumisten vaihto ja poolille karistamaan päivän pölyt ennen illallista!

Mika PyyppönenComment