Päivä 7 | Amarillo - Santa Fe

Aamulla ensimmäisenä ohjelmassa Cadillac Ranch heti Amarillosta lähdettyämme. Ranchilla Cadilacit seisovat ylpeästi nokka Texasin mustaan multaan haudattuina ja jokainen pääsee toteuttamaan taiteellista puoltaan spraypurkki kourassa. 

Gadillac Ranch painovoimaa uhmaten.

Gadillac Ranch painovoimaa uhmaten.

Adrianissa poiketaan Midpoint Cafeessa baakkerssilla ja saadaanpa osa ryhmästä ikuistettua kyltin äärelläkin. Routen puoliväli, 1139 mailia Chicagoon sekä Los Angelsiin.

Adrian, Midpoint

Adrian, Midpoint

Bunny goes to America!

Bunny goes to America!

Tänään nähdään vanhoja jenkkejä parissakin automuseossa Glenriossa ja Santa Rosassa. Santa Rosassa tulee jo päivän toinen ihminen kyselemään Villen vointia eiisen 72oz Challengen jälkeen. Villestä tuli kerrasta paikallinen julkkis ;)

Kartsalle?

Kartsalle?

Santa Rosasta lähtiessä joudumme keskelle ukkosrintamaa. Vettä tulee n. 10 mailin ajan kuin aisaa, ja sade loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin. Salamat ovat mallia "amerikka", ne takovat pyöräletkamme oikealle ja vasemmalle puolelle. Vaikuttava näky, mutta kaikki huokaisevat helpotuksesta kun pääsemme ukkosrintamasta eroon.

Jannelle ja Annella jo pikkusormi myyty HD:lle. Tekstiilivarustelu on jo alkanut....

Jannelle ja Annella jo pikkusormi myyty HD:lle. Tekstiilivarustelu on jo alkanut....

Santa Fessa kaarramme hotellin pihaan hyvissä ajoin. Illalla Cowgirl BBQ:hun syömään ja päivä pakettiin!

Mika PyyppönenComment