Päivä 2 | Chicago - Milwaukee - Chicago

Tänään vuorossa vierailu HD museoon Milwaukeen! Aamupalalta reipas kävely Union Stationille - edellisen päivän kaupunkikierros painaa edelleen hiukan jaloissa, kilometrejä tuli Villen trackkerin mukaan lähes 16 km!

Matka Hiawatha-junassa taittuu alle 1,5 tunnissa Chicagosta Milwaukeen ja olemme jo ennen aamukymmentä perillä. Pieni kävelymatka asemalta museolle, kiertokäynti museolla, HD kauppaan (yllättäen...) ja lopuksi vielä syömään taas "jotain pientä" HD ravintolaan...

Ryhmä Milwaukeessa, HD Museumilla.

Ryhmä Milwaukeessa, HD Museumilla.

Nyt on Hondamiehen hymy leveämpi kuin ehkä koskaan?

Nyt on Hondamiehen hymy leveämpi kuin ehkä koskaan?

Palaamme Milwaukeesta jo loppuiltapäivästä. Pieni iskuryhmä lähtee metsästämään Leolle henkseleitä huomista ajopäivää varten - jotta Leo ei hävittäisi ajohousujaan. Metsästys ei kuitenkaan tuota tulosta, vaikkakin sopivat suspenderit löytyvät myöhemmin hotellin aulakaupasta ;)

Illallista varten saadaan tehtyä pöytävaraus läheiseen ravitsemusliikkeeseen ja varattua myös vuokraamokuljetus seuraavalle aamulle. Illallisen jälkeen osa luovuttaa ja palaa pakkailemaan tavaroita aamua varten, osa lähtee vielä nauttimaan viimeiset henkäykset Chicagon yöstä.

Huomenna alkaa seikkailu pyörien selässä!

Mika PyyppönenComment