Päivä 07 | Amarillo - Santa Fe | 550km

Texasin jättipihvit olivat sentään sen verran kerenneet yön mittaan sulamaan, että aamiaisella se piti aloittaa Amarillon aamukin. Kirkas auringon-nousu taustapeileissä Amarillon pölyt karistettiin vauhdilla pitkin Interstatea. Jarruvalot syttyivät kuitenkin jo heti puolen tunnin aamuajelun päätteeksi kun kohdalle osui Cadillac Ranch… Jos on liikaa rahaa eikä tiedä mihin ne laittaisi, niin aina voi upottaa tusinan cadillaceja keula edellä heinäpeltoon muiden ihmeteltäväksi :) Jotakuinkin tältä pohjalta on syntynyt Amarillon Cadillac Ranch.

Lasse sprayaa PPB tagia cadillacin pohjaan :)

Lasse sprayaa PPB tagia cadillacin pohjaan :)

Cadillac Ranch, Texas Amarillo.

Cadillac Ranch, Texas Amarillo.

Cadillac Ranchin jälkeen jarruvaloja sytyteltiin seuraavan kerran Adrian Mid Pointin kohdalla, josta on tasan yhtä monta mailia Route66:n alkuun ja loppuun… Chicagoon ja Santa Monicaan.

Texas on tunnettu suurista öljyvarannoistaan mutta se einäyttäisi korreloivan millään tavoin öljyjalosteiden myyntipisteiden tiheyden kanssa. Adrianin jälkeen seuraavalle bensa-asemalle muutama ryhmän pyöristä taisi saapua enää pelkillä tankin höyryillä. Mutta hyvä kun saapui, niin mahtuipahan sitten kertatankkauksella enemmän menovettä tankkiin :)

Puolimatkan krouvissa :) Leo, Topi, Jaana, Marko, Lasse, Tarmo, Timo, Maukka, Pekka, Sirpa, Teija, Timo ja Arvo.

Puolimatkan krouvissa :) Leo, Topi, Jaana, Marko, Lasse, Tarmo, Timo, Maukka, Pekka, Sirpa, Teija, Timo ja Arvo.

Adrian Mid Pointin löytämisen riemua myös kartalta :)

Adrian Mid Pointin löytämisen riemua myös kartalta :)

Santa Rosassa vierailtiin vielä oivassa automuseossa, minkä jälkeen etsittiin hetki ulospääsyä paikallisen kyläjuhlan jaloista pois.

Leo ja Arvo autokaupoilla Santa Rosassa :)

Leo ja Arvo autokaupoilla Santa Rosassa :)

Valmiina päivän viimeiselle etapille kohti Santa Fe:tä.

Valmiina päivän viimeiselle etapille kohti Santa Fe:tä.

Texasin ja New Mexicon karun kaunista maisemaa halkovilla valtateillä maileja kertyy mittariin runsaita määriä lähes huomaamatta. Niinpä Santa Fe tupsahti kohdallemme jo hyvissä ajoin iltapäivällä. Hotellilta löytyi Mikan ryhmä vapaapäivän vietosta. Santa Fe ilta kului rennoissa merkeissä syöden, kuulumisia vaihtaen ja virvokkeita nauttien ;) Kiitos Maukka !!!:)

 

Daniil AmosovComment