Päivä 03 | Chicago - Springfield | 300km

Tänään on se suuri päivä, eli ensimmäinen ajopäivä ja matka pääsee todenteolla käyntiin ! Odotukset korkealla hyppäsimme Crowne Plazan pihalta minibussin kyytiin ja suunnaksi otettiin Countryside Illinoisista löytyvä Harley Davidson Shop. Pyörien luovutus ja paperityöt sujuivat mallikkaasti. Ainoa viivytys oli yhteen Switch Backiin tehtävä lisävaruste asennus, joka loppuen lopuksi päätyi koko pyörän vaihtumiseen toiseen yksilöön :) Matkaan päästiin kuitenkin hyvissä ajoin ja tunnelma oli korkealla.

Tarmo, Topi, Lasse ja Leo valmiina baanalle.

Tarmo, Topi, Lasse ja Leo valmiina baanalle.

Noin 20 mailia ennen Pontiacin pientä Route kaupunkia, en ollut uskoa taustapeilejeni näkymää todeksi kun yksi letkamme harrikoista eteni ilman kuljettajaa… Matti oli mitä ilmeisimmin torkahtanut, säpsähtänyt hereille ja tehnyt hätäjarrutuksen. Tapahtumaketjun seurauksena Matti lensi moottoripyörän kyydistä tien sivuun. Myös onnea oli runsaasti matkassa kun Matti selvisi hurjasta tilanteesta kylkiluiden murtumilla ja muilta vahingoilta vältyttiin. Valitettavasti Matin Route kuitenkin päättyi tähän, ennenkuin kerkesi kunnolla alkamaankaan. Matin toipuminen ja kotimatkan järjestely on parhaillaana hyvässä vauhdissa. Tsemppiä Matti !!!

Pontiacista matka jatkui suorinta reittiä Springfield Illinoisiin. Kaikilla oli luonnollisesti päällimmäisenä mielessä päivän ikävä tapahtuma mutta sitä saatiin hienosti purettua. Ryhmän yhteishenki on todella upea jo heti alkumatkasta ! Springfieldin illalliselta kömmittiin huojentunein mielin State House Inn:n suojiin lepäilemään. Matka jatkuu !

Leo, Sirpa, Lasse, Arvo, Topi, Maukka, Teija, Timo, Timo, Jaana, Marko ja Tarmo Springfieldin illassa.

Leo, Sirpa, Lasse, Arvo, Topi, Maukka, Teija, Timo, Timo, Jaana, Marko ja Tarmo Springfieldin illassa.

Daniil Amosov1 Comment