01 | DELHI all Day Long

 
Taksikuski kysyy tietä Riksakuskilta joka tiesi yhtä paljon kuin taksikuski! :)

Taksikuski kysyy tietä Riksakuskilta joka tiesi yhtä paljon kuin taksikuski! :)

Täällä Intia. Kuuma ja kostea Intia! AY21 tömähtää Delhin kiitoradalle kello 0500 paikallista aikaa. Silmät auki ja ulos. Ulkona olemme koko porukka rupiat taskussa 0600. Vastaanottajien kylteissä lukee kaikenlaista, mutta ei mitään meihin viittaavaa!

Otamme PrePaid taksit terminaalin ulkopuolelta. Kaksi ensimmäistä löytävät perille kuin paikalliset. Kaksi viimeistä tarjoavat ylimääräisen puolen tunnin sight seeing kierroksen. Hotellilla selviää, että meillä oli vastaanottaja vaan hyvin tuo onistui meiltä piileksimään... :) ... mutta no hätä, aamiainen, aamuunet ja citykierrokselle!


Otamme suunnaksi Enfield Showroomin, joka on muuttanut johonkin muualle ja päädymme Kingfirsherille ja Chiken Tikalle Paharganjin klassikkoon Metropoliin. Chiken Tikan voimin India Gatelle missä monsuuni yllättää ennen kuin ehdimme turvaan Modernin taiteen museoon.

TukTukit pelastavat meidät suuren tienvieruspuunalta puolilotomärästä tilasta ja kiidättävät meidät läpi ukkosmyrskyn Handicraft Emporiumiin kuivattelemaan. Täällä on kaikki se mitä emme aamulla tienneet tarvitsevamme! Metrolla takaisin Karol Baghin asemalle josta polkuriksoilla hotellille. Kuivat vaatteet päälle ja päivällisen pyydystykseen!

Metrossa on hauska matkustaa. Kysykää vaikka Eijalta ja Kapulta!

... ja riksassa on vielä hauskempi matkustaa. Kysykää vaikka Clitiltä tai Susannalta!

Päivän kulttuurikohteella India Gatella. Vasemmalta Heikki, Kimmo, Hannu, Eija, Susanna, Martine, Clint, Kalle, Juha ja Kari. Juha ja Johan jäivät hotellille ottamaan tirsat. Oli lyhyt yö se viime yö.

Härkävankkureilla emme tänään ajaneet ...

... mutta polkuriksoilla kyllä

Daniil AmosovComment