Päivä -4 - 1 | Uusi Seelanti | Hki-Auckland |

PeterPanBike maalla, merellä ja ilmassa...

Kiwin ryhmä 2, J&T starttasi yhteistuumin jo hyvissä ajoin, eli tiistaina kohti Aucklandia jotta olisimme varmasti perillä lauantai-illan aloituspäivällisellä. Noin 35 tunnin lentomatkan jälkeen pari välipäivää ennen sunnuntain varsinaista ajoon lähtöä osoittautui varsin perustelluksi.

Kuulemma motoristille epätyypillisesti tässä välissä ehdittiin katsastaa paikalliset museot ja taidenäyttelyt, käytiin pilven reunalla Sky Towersissa, sekä venematkailtiin lähisaarten viinitiloilla maistiaisia unohtamatta. Paikallinen HD -kauppa on koluttu ja puissakin kiipeilty...

Nyt on ilmeisesti aika päästä tositoimiin ettei koko motoristikunnan maine tärväänny muutaman poikkeavan yksilön takia...     

Aamulla siis mopovuokraamoon ja todellinen seikkailu alkaa. Ensin kohti pohjoista, mutta samalla myös kohti päiväntasaajaa (nyt jokin ei stemmaa, lähdemme selvittämään asiaa...)

  

Seutulassa tavattiin

Jyrki LehtinenComment