Matka, jolla suunpielet taittuvat korviin kypäräsi sisällä!

Irroita itsesi hetkeksi arjesta ja tee hauska moottoripyörämatka Andalusiaan. Tämä on pitkä viikonloppu ja kirjaimellisesti mutkamatka isolla äMMällä.

Allasi on valitsemasi tyylinen vuokrapyörä ja Etelä-Espanjan hauskimmat hyväpintaiset vuoristotiet. Majoitut koko matkan ajan samassa paikassa Välimeren rannalla, joten matkatavarat pysyvät hotellissa ja voit nauttia sadoista mutkista täysin rinnoin, tyhjällä pyörällä ja ilman laukkuja.

Viva Spain!

 

Kartta suurenee klikkaamalla. Päiväkohtaisen matkaohjelman ja pyörävaihtoehdot löydät alempana.


espanja-moottoripyörällä

MATKAPÄIVÄT

25.03 - 29.03.2020 | 5pv | 🅿️

01.04 - 05.04.2020 | 5pv | 🅿️

espanja-moottoripyörällä

HINTA

Kuljettaja | 1090€

Matkustaja | 790€

Isompi pyörä | +200€

1 hengen huone | +220€

Liikennemerkit - 🅿️= Paikkoja vapaana, ⚠️= Täyttymässä, ⛔ = Matka täynnä

espanja-moottoripyörällä

HINTAAN KUULUU

Suomalainen matkanjohtaja

Majoitus hyvässä, keskitason hotellissa rantakohteessa

Moottoripyörän vuokra (sis. vakuutukset)

Bensat

Aamiainen & päivällinen kaikkina ajopäivinä

Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen

Vuokraamokuljetukset

espanja-moottoripyörällä

HINTAAN EI KUULU

Lennot

Lounaat

Ruokajuomat

Toimistomaksu

Tuttuun tapaan ryhmät ovat pieniä (Maks. 10 pyörää + Matkanjohtaja) ja paikat varataan loppuun todella nopeasti!


Hintaan kuuluvat ateriat | 🥐 = Aamiainen ; 🍔 = Lounas ; 🍗 = Illallinen

Päivä 1 | Keskiviikko > Malaga | 🍗

Kokoontuminen hotellille Välimeren rannoilla klo 17 mennessä. Illallisen ja tervetulo-cervezan yhteydessä aloitamme henkisen ja verbaalisen valmistautumisen seuraaviin ajopäiviin.

Päivä 2 | Torstai | Malaga - Antequera - Ronda - Malaga | noin 300km | 🥐, 🍗

Tukevan aamupalan jälkeen starttaamme aamuauringossa kohti Torcal de Antequeran luonnonpuistoa, josta löytyy upeita geologisia muodostelmia. 

Antequerasta suuntaamme kohti länttä ja pian turkoosinvihreät Embalses Guadalhorce-Guadalteba järvet jäävät kaasukahvan puolelle. Upeista teistä nautiskellen suuntamme kääntyy pikkuhiljaa kohti etelää. Rondan kaupungin ohitettuamme saavumme pian Juzcariin, espanjalaiseen smurffikylään.

Iltapäivällä poimimme Aurinkorannikon ehkä tunnetuimmat kohteet, julkkisten suosiman Marbellan, Mijas-vuoren kupeessa sijaitsevan Fuengirolan ja päivän päätteeksi Torremolinoksen rannat.

Päivä 3 | Perjantai | Malaga - Almunecar - Granada - Colmenar - Malaga | noin 330km | 🥐, 🍗

Tänään suuntaamme itään kohti Friglianan valkoista kylää. Sieltä edelleen kaasukahva Välimeren puolella, kunnes Almunecarin kaupungin kohdalla käännämme nokat pohjoiseen. Henkeäsalpaavia maisemia ja mahtavia mutkia on edessä riittävästi. Tie kulkee pitkät pätkät noin 1500m korkeudessa, herkempiä jo huimaa, kun kurvailemme jyrkänteen reunaan louhittua kapeaa tietä. Reitistä löytyy jo huvittaviakin piirteitä, vai mitä voi sanoa kahdesta peräkkäisestä 360 asteen mutkasta!?

Päivä 4 | Lauantai | Malaga - El Burgo - Zahara - El Bosque – Algatocin - Malaga | noin 340km | 🥐, 🍗

Kierrämme Sierra de las Nivesin luonnonpuiston pohjoisen kautta ja saavumme korkealle vuoristoon rakennettuun Rondan kaupunkiin. Kaupungissa sijaitsee yksi Espanjan vanhimmista härkätaisteluareenoista, vuonna 1785 valmistunut Plaza de Toros de Ronda. 

Zaharan kautta ja kohti El Bosqueta. Pieni ja kiemurteleva asvalttitie saa motoristin suupielet jälleen hymyyn, vaikka pyörän ja rotkon välissä ei ole kuin matalista kivistä tehty ”kaide”! Ajamme Sierra de Grazaleman luonnonpuiston halki ja matka jatkuu piristävän vehreissä maisemissa.

Perillä palautamme vielä pyörät, jonka jälkeen päätöspäivällinen ja matkan huikeimpien kokemusten kertaus ;)

Päivä 5 | Sunnuntai | Malaga > 🥐

Viimeinen aamiainen Espanjan auringon alla ja kotiin, ellet jää hetkeksi lämpimään!


espanja-moottoripyörällä

MATKAN ALKU JA LOPPU

MALAGA / MALAGA

Lennot

Varattuasi meiltä matkan saat ehdotuksen lentoja myyvältä yhteistyökumppaniltamme. Mikäli ryhmä on vielä varaushetkellä vajaa, saat tarjouksen heti kun matkan minimi osallistujamäärä on saavutettu. Jos varaat lennot itse varsinaiselle päättymispäivälle, on aina hyvä idea ottaa paluulento, joka ei lähde kohteesta ennen puoltapäivää.

Parhaat yhteydet Helsingistä Malagaan on Norwegianilla ja Finnairilla. Edestakainen hinta noin 250€. Vertaile tästä!

espanja-moottoripyörällä

PASSI, VIISUMI, AJOKORTTI

& MUUT ASIAKIRJAT

Viisumi - Tämä on helppo matka viisumeiden suhteen, sillä Epanjassa Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia.

Passi - Periaatteessa pärjäät henkilökortilla, mutta passi on hyvä olla mukana vuokraamoa varten. Tarkista, että molemmat voimassa!

Ajokortti - Suomalainen ajokortti käy mainiosti.

espanja-moottoripyörällä

KYSYMYKSIÄ?

+358 40196 5721 tai mail@peterpanbike.fi

USEIN KYSYTYT

espanja-moottoripyörällä

KUINKA RASKAS MATKA?

Yksin vai matkustajan kanssa? - Tämän matkan voit ilman muuta ajaa kaksi pyörän päällä.

Huoltoauto mukana? - Ei. Kaikki tavarat voit jättää hotelliin ajopäivän ajaksi. Kaikissa pyörissä on ainakin takaboksi pientä tavaraa varten.

Tiet ja liikenne? - Tämä on 100% asfalttimatka ja tiet pääsääntöisesti loistavassa kunnossa. Tiet ovat usein kapeita ja mutkia on erittäin paljon. Liikenne rauhallinen jos ollenkaan. Kilometrejä reissulla kertyy noin 1000

Ajopäivän pituus: 8-10 tuntia päivässä. Pyrimme ajamisen lisäksi bongata mahdollisimman paljon nähtävyyksiä. Perillä olemme aina valoisaan aikaan, jos vaan mahdollista.

espanja-moottoripyörällä


Ruoka & Majoitus

Hyvä rantahotelli ja Välimerellinen keittiö

Hotelli - Majoitumme tällä matkalla rannan tuntumaan yleensä Torremolinoksessa tai Fuengirolassa. Hotellit aina hyviä, vähintään keskitason paikkoja. Majoitus kahden hengen huoneissa. Hinta on ilmoitettu aina 2hh mukaan. 1hh lisämaksusta.

Perimmekö yksinmatkustavalta 1hh lisämaksun? - emme peri, ellet varta vasten tilaa 1hh huonetta. Muussa tapauksessa jaat huoneen samaa sukupuolta olevan matkalaisen kanssa.

Ruokailut - Hintaan kuuluvat ateriat löydät “hintaan kuuluu” osiosta ja matkaohjelmasta - 🥐 = Aamiainen; 🍔 = Lounas; 🍗 = Illallinen

Allergiat ja ruokavaliot? - Kasvisruokavalio, keliakia, laktoosi-intoleranssi eivät ole ongelma ja muut ruokavaliot otamme aina huomioon mahdollisuuksien mukaan.


Millä ajetaan?

Matkan perushintaan kuuluvat pyörät ovat; F800GS, GS700, Triumph 800 Tiger tai vastaava. Erittäin hauskoja laitteita Espanjan teille.

Jos teitä on kaksi pyörän päällä, niin GS1200 on erinomainen vaihtoehto! Se tulee takalaukulla, joten siinä on matkustajalle hyvä selkänoja!

Muutama muukin vaihtoehto löytyy.


Espanjan aurinkorannikko moottoripyörällä