Päivä 0 I Helsinki - Chicago I 7100 km

Kevään ensimmäinen Route 66 on alkamassa ja innostunein mielin matkaamme, liki koko ryhmä, samalla lennolla Chicagoon. Siellä majoituimme aloitushotelliimme, josta lähdemme matkaan ylihuomenna, kunhan ensin vietämme yhden päivän tutustuen Chicagoon.

Tällä kertaa ryhmä saatiinkin nopeasti ihan täyteen ja mukana matkassa ovat: Anssi, Jukka, Ari, Teuvo, Holger, Monika, Pasi, Anne, Vesa-Pekka, Alpo, Reijo, Kari, Harri ja Raimo.

Lähtötunnelmat Helsinki-Vantaalla.

Pienten viivästysten jälkeen, saavuimme hotellille hieman normaalia myöhemmin ja siitä syystä päätimme käväistä vain lähimmässä ruokapaikassa nauttimassa iltapalaa, ennen nukkumaan menoa.

Toisaaltahan tämä myöhäisempi saapumisajankohta oli parempi, niin vuorokausirytmi päivittyy heti oikeille uomilleen, kahdeksan tunnin aikaerosta huolimatta. (Ja vaikka tässä päivittelenkin tätä blogia kello 5.30 aamulla, vain muutaman nukutun tunnin jälkeen, niin tiedän, että viimeistään tänä iltana uni kyllä tulee.)

Lopulta, täysikuun saattelemana, väsynyt, mutta erittäin täysinäinen ryhmämme, vetäytyi yöpuulle. Huomenna aloitamme Route 66 matkamme sen aloituskyltiltä, Chicagon keskustassa ja lauantaina sitten tienpäälle.

Hyppää mukaan seikkailuun!

Riitta Tynkkynen3 Comments