9 I Santa Fe - Petrified forest - Holbrook I 625 km

Virkeinä vapaapäivästä, starttasimme moottorit jälleen kello 8. Sage Inn:n maittavan aamiaisen jälkeen. Suuntasimme kohti White Rockia, joka sijaitsee Los Alamosin naapurissa. Sen kohdalla päästin motoristit vapaaksi luontoon, tarkemmin Santa Fe National Forestin mahtaville mutkateille. Niitä on yhteensä 102 km. Reitillä saattaa nähdä myös villieläimiä, jos tarkkaa katsoo.

Kun sain lauman taas koottua yhteen, jatkoimme maantietä pitkin, läpi Albuquerguen ja Grantin pikkukaupungin, kohti Galluppia, jossa oli tarkoitus syödä lounas kuuluisassa El Rancho hotellissa. Joka on siis kuuluisa filmitähdistä, jotka ovat siellä vuosien saatossa majailleet. Matkalla alkoi kertyä niin tummia pilviä ja muutama salamakin näkyi horisontissa, että pujottauduimme sadevaatteisiin. Ensimmäistä kertaa sitten Chicagon! Emme sitten kuitenkaan syöneet siellä, koska ravintolassa puuhailtiin jotain korjaushommia. Ei muuta kun viereiseen El Tacoon syömään sitten. Positiivista asiassa oli se, että sade oli käytännöllisesti jo ohi, kun jatkoimme matkaa.

Seuraava kohde oli Petrified Forest National Park. Noin 45 kilometriä huikeita maisemia jälleen.

Ja sitten olimmekin jo Holbrookissa, Wigwan Motellissa. Osa porukasta haki kaupasta evästä ja nautti ne wigwaminsa edessä, auringon laskiessa ja osa tepasteli viereiseen pihviravintolaan.

Monta kilometriä tuli ajettua, mutta sentään nuorruimme tunnilla, kun tulimme Arizonan puolelle.

Riitta Tynkkynen1 Comment