11 I Williams - Oatman - Las Vegas I 504 km

Lähtö Williamsista kello 8 ja kohti Las Vegasia. Ensin kuitenkin kurvasimme vanhalle Routelle jälleen ja ohitimme Seligmanin, Kingmanin ja lopulta pääsimme Oatmanin kaivoskylään, johon vie matkan jännin mutkatie.

Seligmanissa alkoi “liivijengimme” koko suurentua, kun jälleen muutama päätti ostaa nahkaliivit. Joka tietysti kuuluu asiaan!

Tässä kohtaa aamua alkoi jo olla aika helteistä ja kohti Vegasia mentäessä helle vain koveni. Oatmanniin aamulla luvatut ukkosmyrskytkin jäivät onneksi toteutumatta.

Hetki ennen Oatmanin mutkatietä.

Harri säätää kuvauskaluston valmiiksi mutkia varten.

Hevosvoimat saluunan edessä.

Vesku ja …. No, aasi.

Oatmanin dollaribaarissa lounas.

Vielä ennen Las Vegasia, kurvasimme Hooverin padon kautta, ihastelemassa sen suuruutta. Tosin osa porukasta alkoi tässä vaiheessa olla jo sitä mieltä, että eiköhän lähdetä jo hotellille. Sinne sitten saavuimmekin muutamaa tuntia myöhemmin ja lopulta suihkuun ja syömään. Sitä ennen kokoonnuimme Teuvon kutsumana alkudrinkeille hänen huoneeseen, juhlistamaan synttäreitä. Teuvo oli tuonut pullon suomesta asti mukana. Ruokailun jälkeen osa oli jo aivan loppu ja raahautuivat huoneisiin, osalla taisi olla energiaa pelatakin vielä…. noh, oltiinhan me tietysti kasinolla, niin mikä ettei!

Hooverin pato on vaikuttava näky.

Pyörät hotellin parkissa. Vesku tarkistamassa, että kaikki on ookoo.

Anssi - iloinen uhkapeluri. Penni on miljoonan alku…

Huomenna on vapaapäivä, jota kukin viettää tyylillään.

Riitta TynkkynenKommentoi