6 päivä | Andalucia | Kotiinlähtö ja/tai Malagan vierailu

Kuudenteen matkapäivään sisältyi omatoiminen ohjelma, matka Espanjan auringosta takaisin Suomen kevääseen. Tavallisesti Malagasta lähtee lentoja Suomeen aamupäivällä sekä illan suussa.

Kun muut olivat lähteneet kotimatkalle, me siirryimme rautatieasemalle ja ostimme junaliput Malagaan. Tällä matkalla lisäpäivän saivat Jyrki, Jaana, Ismo, Harri ja Jarmo.

Palmusunnuntaista alkaen, eli nyt jo viikon ajan Malagassa ja lähes kaikissa Espanjan kaupungeissa on ollut käynnissä pääsiäisen viettoon kuuluva, tässä muodossa yli sata vuotta vietetty perinne.

Pääsiäisaiheisia pasoja kuljetettiin ympäri Malagan keskustaa. Ne ovat noin pakettiauton kokoisia ja painoisia kannettavia laitteita, joita kuljetetaan jopa 200 miehen voimin ympäri Malagan keskustaa.

Pasoja kuljetetaan kymmenisen metriä kerrallaan rumpujen ja torvisoiton tahdittamana, ja sitten levätään hetki ja kuljetaan taas kymmenen metrin matka. Ja uudelleen ja seitsemän päivän ajan lähes yötä-päivää.

PeterPanBiken kevään 2023 Andalucían matkat on nyt ajettu.

Kaikkea kivaa on yhdessä koettu ja naurettu vedet silmissä.eri asioille. Kiitos hienoista hetkistä joita saimme yhdessä kokea mutkateitä pitkin kurvaillessa ja kaffepausseilla istuessa.

Meitä oli erinomaisen hauska ja nopeasti yhteen hitsautunut joukko toisilleen vanhoja tuttuja asiakkaita aikaisemmilta matkoilta, sekä uusia joukkoon liittyneitä henkilöitä.. Pyydän teitä mukaan toistekin:)

PS. On hyvä huomioida, että ensi kevään 2024 matka sattuu juuri pääsiäisen aikoihin, mikäli Malagan tapahtumat kiinnostaa ja haluaa yhdistää ne samalle matḱalle.

Jyrki ja Jaana kiittävät.

Kiitos Marju ja Matti, Matti, Ismo ja Ismo, Harri ja Harri, Jarmo, Sami sekä Eero ja Aleksi.

Marju

Aleksi, Matti ja Harri

Ismo

Aleksi

Eero

Jyrki ja Jaana

Ismo

Harri ja Ismo

Ismo ja Matti

Aleksi ja Eero

Jarmo ja Harri

Aleksi ja Eero

Marju

Matti ja Sami, taustalla Lee

Kaksi Mattia ja Jyrki

Jaana, Aleksi ja Eero

Jyrki LehtinenKommentoi