Päivä 6 & 7 | Route 66 | Amarillo - Santa Fe | 480km

Edellinen ilta oli pelkkää korttipeliä. En saanut maksettua hotellia joten asiakkaiden kortit peliin.  Pankki oli sulkenut luottokortit. Liikaa tapahtumia ulkomailla. Paikallista aikaan 01:20 herään kesken unien. Soittelua suomen pankkiin ja selvittämään sotkua. Turvallisuussyistä kortit suljettu. Olihan siellä luurissa pari outoa puhelua, mutta kuka nyt kesken ajon vastaa puhelimeen. Kaikki selviää ja saan avattua kortit.

5:45 uusi herätys. Aamupala ja kohti Cadilaci Ranchia. Ihme mesta taas keskellä ei mitään.

day 3002.jpg
Hyvää Äitienpäivää.

Hyvää Äitienpäivää.

Route 66 midpoint on seuraava pysähdys. Kamerat tallentava satoja kuvia. Kun täällä ollaan niin tapahtuma on tallennettava.

Pekka, Reijo, Tiina, Tkka, Henry, Kari, Aku ja Jutta, takana Kari, Jukka, Timo, Isto ja Hannu

Pekka, Reijo, Tiina, Tkka, Henry, Kari, Aku ja Jutta, takana Kari, Jukka, Timo, Isto ja Hannu

Santa Fe:n saavumme hyvissä ajoin. Hotellihuoneet eivät ole vielä valmiina joten kypäräkaljat nautitaan läheisellä ruokatorilla. Mahtava paikka jossa sai syödä ja juoda paikallisia loistavia ruokia ja juomia.

Seuraava päivä oli varattu paikalliseen HD liikkeeseen tutustumiseen. Mukaan tuli 8 litraa öljyä ja muutama paita. Aika kuivia oli koneet. Kaikki öljyt meni. Yhteen mopoon lähes 2 litraa. Liikkeestä suunnistetiin vuorille ajelemaan. Hiihtokeskuskset ovat varmaan korkealla joten sinne. Heti kaupungista lähtee hieno tie vuorille. Paikalliset retkeilee ja patikoi alueella. Me ajelemme tietenkin mopoilla.

 

Pekka SipolaComment