Päivä 11&12 | Williams - Oatman - Las Vegas 530 km

Pete´s Gas Statin Willamsissa

Pete´s Gas Statin Willamsissa

Williamssissa reissun paras aamiainen. Pine Country Restaurant tarjoaa taatusti maukasta kotiruokaa. Edellisenäkin iltana paikka oli täynnä pitkälle iltaan. Meidän ryhmä söi hyvällä ruokahalulla ja nopeasti. Täältä on nimittäin turha huurteista huudella.

Taasen Vanha 66 kutsuu. Ei ollut Dani ilmeisesti ajanut suunnittelemaansa reittiä. Mutta ei mitää. Jonkun se on testattava. Kumminkin ajaudun uudemmalle tielle, joten seuraavasta liittymästä ulos. Mutta eihän täällä ole kun kyntöuraa. Jätän muun porukan odottamaan ja etsin yksin reitin. Tie löytyy parinsadanmetrin päästä. Tää ei ole niin paha  ettei kaikki selviä joten muu porukka mukaan ja menoksi.

Jatkamme todella reikästä tietä 2 kilometriä kunnes vastassa on piikkilanka-aita ja portti. Portti on lukittu vahvasti joten aukasemme aitaan reiän ja siitä läpi. Nyt on parempi palata isolle tielle.

Päivä 9 10924.jpg
Päivä 9 10933.jpg

Outmannia kohti ajaessamme osa porukasta kääntyy jo kohti Vegasia. Koko porukka löytyy kumminkin Outmannista. Lämmöt täällä huitelee jo 40 asteessa.

Oatmannin johtava vuoristotie

Oatmannin johtava vuoristotie

Epätoivoinen mies matkalla Vegasiin.

Dollari baari. En alkanut etsimään Danin taalaa.

Vielä Hooverin pato. Sitten suorinta tietä kohti Vegasia.

Vielä Hooverin pato. Sitten suorinta tietä kohti Vegasia.

Vegasiin mennessä eka läheltäpiti tilanne. Moottoritillä alumiini tikkaa poikittai. Chevy paku vetäsee vauhdikkaasti yli, mutta me olemme onneksi viereisellä kaistalla. Highway patrol on jo peruuttamassa poistamaan tikkaita.

Näyttökuva 2018-5-16 kello 4.30.54.png

Ilta oli varattu juhlintaan ja seuraava päivä oli vapaapäivä. Ohjelmassa vain Las Vegasin HD liikkestä lisää öljyä koneisiin (kulutus uusilla pyörillä yllättävän kova) ja lepoa.

Pekka SipolaComment