Päivä 5| RouteIBA | Sapulpa-Amarillo | 601km

Edellisenä iltana ilmoitin että aamupalaa saa 5:30 lähtien. Startti klo 7:00. Menen aamupalalle 6:00. Saan syödä aamupalan rauhassa yhden pariskunnan kanssa. Muita ei enään ole paikalla. 6:35 menen parkkipaikalle. Suurin osa porukasta kypärät päässä ja pyörien päällä???????
Pakkaan pyörää rauhassa. 6:40 alkaa muutama pyörä savuamaan???
Mitä nyt tapahtuu. Pyydän lähimpiä pyöriä sammuttamaan koneet. Parista käyn kääntämässä virrat pois.
Kerron että lähtö on klo 7:00. Tarvitsen jokaisen minuutin valmisteluun. Navit kuntoon.  Pakkaus ja valmistelut. Ajovarusteet päälle. 6:59 (tarkistin ajan navista) starttaan oman pyörän ja matka kohti Texasia alkaa.

Vielä on lähtöön aikaa, mutta kaikki on ainakin valmiina.

Eka kohde on Seaba Station. Gerald Timsin ja Jerry Riesin  loistava mp-museo.
Jerry saapuu paikalle niin kuin on sovittu. Ennen kuin on museon varsinaisesti avautuu. Mahtavassa museossa kiire unohtuu ja kaikki saa nauttia hienoista ja harvinaisista moottoripyöristä.

Kaupan puolella taitaa useampikin paita vaihtaa omistajaa.

 

Seuraava mullistava nähtävyys on maailman suurin pyöreä lato. Hienompi sisältä kuin ulkoa. Pohjanmaalla on kuulemma isompia latoja. Mutta onko ne pyöreitä?

 

Tännään majoituttiin Big Texan Hotelliin. Tosin sydän pomppas kun respassa ilmoittivat ettei nimelläni ole varausta. Lopulta varaus onneksi löytyi firman nimellä. Kolme kaveria joutui kumminkin matkaamaan seuraavaan hotelliin kun Texanissa ei ollutkaan tilaa. Illalla kaikki löytyi kumminkin yhteisestä pöydästa Big Texan ravintolan uumenista. Jälleen yksi hieno päivä takana.

Pekka SipolaComment