Päivä 14 Barstov-Los Angeles 280 km

Viimeinen varsinainen ajopäivä. Barstowista vanhale Routelle ja kohti ihmeellistä Elmers Botlle Ranchia. Varsinainen ITE taiteilija tää Elmeri. Näköjään myös lintujen ystävä. Sielä täällä roikkuu lintujen juoma-automaatteja. Vähän aikaa menee ennen kuin tajutaan että sormen mittaiset kolibrit pörrää ympärillä ja käyvät juomassa automaateista.

Elmeriltä suunnistamme Angel rest Highwaylle. Upea vuoristotie ennen Losia. Puolessa välissä on kahvila, mutta näin maanantai aamuna paikalla on vain muutama motoristi tauolla ja remottimiehiä.

Kahvilalla vielä Santa Monica Pierin osoite jokaiselle naviin ja viimeinen ohjeistus. Nappi navikoinnin jälkeen laiturille ja viimeiset yhteiset kuvat Route kyltillä. Jälleen yksi hieno reissu tullut päätökseen. Haikeana kohti hotellia sekä Harleyt takaisin vuokraamoon. Ja iltaa tietenkin jatketaan hyvän ruuan ja juomien parissa. Kiitos IBA Finland hienosta reissusta.

(ylä rivi)Kikka, Seppo, Jarmo, Jari, Olavi, Jari, Ismo, Matti, Pertti, Juha, Pekka, Eila, Jaakko, Jukka, Markku,(alh) Tuula ja Pekka.

Muutama kuva vielä laiturilta. Viimeisenä ryhmä joka käytti Route 66:lla aikaa vajaa viikon. Ajoivat interstatea päästä päähän. Me välteltiin interstate Highwayta viimeiseen asti ja vietimme hienot kaksi viikkoa. Teksti ja kuvat Pekka Sipola

Pekka Sipola1 Comment