Päivä 62 | Minsk - Rezekne (Latvia) | 370 km

Tänään saimme jälleen ajella kauniissa säässä kun lähdimme aamulla Minskistä kohti Eurooppaa. Jonkin verran oli aamulla Minskissä liikennettä, mutta se eteni nopeasti. Latvian rajalle oli matkaa noin 250 kilometriä ja tie oli koko matkan hyväkuntoista kuten näyttää Valko-Venäjällä tiet pääsääntöisesti olevan. Kyllä tälläkin rajalla meni noin kaksi ja puoli tuntia josta puolet Latvian puolella mikä oli hieman yllätys. Bulgariassa riitti passi pyörän paperit ja homma kävi nopeasti, mutta Latvian puolella kolmen luukun kautta kuten noissa "neuvostomaissa" sekä tullilapun täyttö.

Minskin aamuliikenteessä.

Molemmat ryhmät nipussa painetaan kohti raja-asemaa.

Loppumatka Rezekneeen taittui mukavasti paitsi lopussa oli pääkatu remontiassa ja piti etsiä vaihtoehtoinen reitti majapaikkaan joka sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella joen varrella ja on varsin viehättävä paikka. Takseilla illalliselle kaupungille ja nukkumaan. Huomenna sitten naapurimaa Viroon.

Viimeisenä esittelyvuorossa matkalaisista on Mikko.

Mikko Saarinen
Ikä: 60
Asuinpaikka: Laukaa
Synnyinpaikka: Laukaa
Ensimmäinen moottoripyörä: Yamaha XS 650

Mikko työskentelee kuljetusteknikkona Keski-Suomessa. Mikko haluaa lähettää terveisiä vaimolleen Tanjalle sekä lapsilleen Sannille ja Eetulle. Kohta ollaan kotona Juhannuksen vietossa.

 

 

Sami Hokkanen1 Comment