Päivä 6 | Kakinada - Puri | 370 km

Matka pitkin ihmeellistä Intiaa jatkuu. Koska meillä oli tänään edessä sata kilometriä pidempi päivä kuin eilen, niin päätettiin lähteä aikaisin aamulla liikkeelle. Kello kuusi oli pyörät pakattuna ja porukka valmiina. Minulla oli eilen hotelliin kirjautuessa jäänyt pyörän avain respan tiskille ja kun yhteistä kieltä ei löytynyt niin meni hetki saada se takaisin. Päästiin kuitenkin ennen puolta seitsemää matkaan ja ensimmäiset pari tuntia ja 120 kilometriä menivät heittämallä ja sitten aamiaiselle. Chapati -leipää ja linssikastiketta. Se on turvallinen vaihtoehto täällä ettei alkaisi vatsa huutamaan enemmän kuin Royalin moottori. Muutenkin ollaan pysytty kasvisruuissa tähän saakka ja hyvin on homma pelittänyt. Kaikki ovat terveitä ja hyvässä terässä ja sitä hyvää terää täällä tarvitaan kun ilma on kuuma ja liikenne on mitä se on.

Juha valmiina päivän koitoksiin.

Aamun ensimmäiset kilometrit kulkivat kauniissa peltomaisemissa.

Aamutee maistuu meille

Uskonto on tärkeää. Tuo valmisteilla oleva jättipatsas keskellä peltoa on arviolta noin 2,5-3 kerrostalon kokoinen (5 krs)

Tie kuuluu kaikille osa 2.

Tie kuuluu kaikille osa 2.

Lämmintä oli kuulkaa tänäänkin. Liikennettä oli vähemmän kuin edellispäivinä.

Lämmintä oli kuulkaa tänäänkin. Liikennettä oli vähemmän kuin edellispäivinä.

Päivän reitti oli hyväkuntoista tietä ja liikennettä oli sen verran vähän, että perille Puriin saavuttiin jo kahden maissa. Ensimmäinen hotelli mistä kysyin huoneita oli ihan ok, mutta heillä ei ollut tarjota parkkipaikkaa mikä olikin hyvä koska vastapäätä löytyi aivan mahtava paikka, keidas keskellä kaaosta. Rauhallinen paikka siisteillä huoneilla ja puhdas uima-allas. Me ollaan niin ansaittu tämä keidas :) Hyvissä ajoin illalliselle ja levolle joka tekee meille tosi hyvää.

Tää on ansaittua :)

Tänään aloitamme ryhmämme esittelyt ja ensimmäisenä vuorossa on matkalainen Tiina.

Tiina Kokkonen
Ikä: 57
Asuinpaikka: Kuopio
Synnyinpaikka: Kuopio
Ensimmäinen moottoripyörä: Suzuki TS 125

Tiina on PeterPanBike veteraani ja on ollut aiemmin Route66 -matkalla Amerikassa, Kamputsean -matkalla ja Laosin enduromatkalla. Tiina on 80 -luvulla ensimmäisenä naisena hypännyt 8 auton yli moottoripyörällä. Kova daami, jolla pyörä pysyy hanskassa tuli eteen mitä vaan.

Tiina haluaa lähettää terveisiä kaikille naismotoristeille!

Sami Hokkanen2 Comments