Päivä 1 | Santiago - Valparaíso | 200 km

Tämä blogi näyttää käynnistyvän Etelä-Amerikkalaisen perinteen mukaisesti, mañana mañana... Mutta tänään on se huominen... "Hoy es mañana" kuten laulussakin sanotaan... ;):)

Rakennusten julkisivuja Santiagon tyyliin.

Koko ryhmä saapui Santiagoon aikataulujen mukaisesti. Tosin Kauko, Marjatta, Ilpo ja Gunta ilman matkalaukkuja, joita Iberia ja Lan Chile lupasivat toimitella heti kun Santiagoon saapuisi jotakin toimitettavaa. Tärkeintä kuitenkin on , että koko 13 hengen ryhmämme oli nyt koko komeudessaan paikalla ja valmiina Chilen ja Argentiinan valloitukseen.

Aamu alkoi D'Doorin aamiaisbuffalla, sitten pakkaukset kuntoon ja minubussilla mopojen noutoon. Santiago Hard Roadin pihassa kaikki pyörät odottivat kiiltävinä valmiina rivissä. Guidon ja Carolinan pyörienluovutus prosessi oli selkeä ja sähäkkä toimitus. Oikeastaan aikaa kului vain juuri nimikirjoituksen raapustamisen verran. Ilpon ja Guntan kanssa käytiin vielä noutamassa Santiagon Hertzilta paku paikalle.Näin kolonnamme oli hetkessä motorisoitu ja valmiina kohti satamakaupunki-klassikko Valparaísoa :)

Laukut hukassa ja hymy tallella :) Gunta, Ilpo, Kauko ja Marjatta Santiagossa.

HD-Chilen startti huurteisilla Eero, Make, Kirsi ja Jari :)

Nimi paperiin ja inkkari alle tuumailee Simo. Pakun hakumatkalla Pekka, Gunta ja Ilpo.

Kirsi ja Kauko tutustumassa Hard Roadin mopoihin ja mieli tekisi ja mennä :)

Tankki täyteen ja Santiago ulos :)

Päivän ajot sujuivat suorastaan näytös tyyliin. Letkamme ei rakoillut edes miljoonakaupunki Santiagon ulosmeno teillä. Matka Valparaisoon kulki pieniä kantateitä pitkin ja parhaimmillaan reitille osui myös mukavia mutkateitä upeissa vuoristomaisemissa. Valparaíso sisään tultiin viimeiset 20 km pitkin komeaa rantaboulevardia, Pasificon maininkejen kohinassa. Rantaboulevardi ei ollut ainoastaan meidän suosiossa, vaan siellä parveili vknlopun vietossa lisäksemme myös noin kolmannes Santiagon asukkaista :)

Loistavasti onnistuneen ensimmäisen ajopäivän kruunasi mahtava illallinen upean näköalaravintolan terassilla. Tästä on hyvä jatkaa... Vamos Chicos !:)

Kirsi, Jari, Marjatta, Kauko ja Pekka Valparaíson Hotel Alto Miradorin maisemissa.

Julkisivutyyliä ja illallinen Valparaíson malliin :)

HD-Chile Whatsapp-ryhmän viestillikennettä... :)

Daniil AmosovComment