Päivä -1 | Golden Gate | Helsinki - Los Angeles - Las Vegas

Pakkaamisen tunnetta ei voita mikään! Etenkin kun tiedät, että seuraavat 16 päivää kalenterissa lukee ”Ajat Harley-Davidsonilla upeissa maisemissa aamusta iltaan!” Ja niin meillä on tarkoitus tehdä!

03.09 Las Vegasissa hyppäämme Harrikoiden satuloihin ja lähdemme tutkimaan lounais-Amerikan tarjontaa. Motoristin näkökulmasta juuri tällä alueella on ehdottomasti parhaita reittejä! Toinen toistaan upeampi luonnonpuisto seuraa edellistä. Tiet ja maisemat ovat sen mukaiset. 

Luonnonpuistoista matkan varrelle sattuvat mm. Redwood, Yosemite, Bruce Canyon, Mesa Verde, Capitol Reefi, Petrified NP, Monument Bridge, Glens Canyon, Canyon De Chelly, sekä Anza-Borrego!

Las Vegasin lisäksi ajetaan Los Angelesin läpi Hollywoodin loistoa ihaillen, San Franciscossa mutkitellaan maailman kuulua ”Lombart Streetiä” pitkin Golden Gate sillalle ja koetaan myös Highway 1’sen upeimmat pätkät Friskon molemmin puolin! Etelässä käydään San Diegon kaupungissa, Meksikon rajalla! 15 minuuttia bussilla ja ollaan Tijuanassa… Kaiken kaikkiaan matkaa teemme noin 5000 kilometrin verran ennen paluutta takasin syntisen kaupunkiin 19.09!

Sen pidemmittä puheitta – tervetuloa nojatuolimatkalle Amerikkaan! Pyrin päivittämään blogia mahdollisuuksien mukaan.

02.09.2017 Dani | Helsinki


Kelit tällä hetkellä matkan varrelta.

Daniil Amosov1 Comment