Moro ja tervetuloa linjoille!

Keskiviikkoaamuna starttaa PeterPanBiken ensimmäinen pelkästään Dolomiiteille suuntautuva reissu, joten kohta on hyvä aika aloittaa pakkaaminen - tai viimeistään tiistaina.

Onhan Dolomiitiit toki tuttu juttu monilta muiltakin matkoiltamme, mutta nyt sovelletaan ensimmäistä kertaa suositulta Andalucian matkalta tuttua "PikaMutkaMatka" -konseptia myös Dolomiittien mahtavissa maisemissa. 

Kekseliäs PPB väki miettii työkseen kivoja reissuja, mutta tietääkseni tämän matkan järjestämistä ehdotti Andaluciassa kolmen päivän pikapyrähdykset jo ajanut asiakkaamme, joten tehdäänpä sitä mitä asiakkaat haluavat. 

Kun matka tuli myyntiin, ilmoittautui sille muitakin toisistaan tietämättömiä Andalucian veteraaneja, joten tällaiselle "PikaMutkaMatkalle" tuntuisi olevan tilausta. PikaMutkaMatka....? Ei nimi miestä pahenna, ellei mies nimeä?

Arvuutuksellinen lempinimi herättää ehkä kysymyksiä mm. matkan vauhtiin, ajankäyttöön ja mutkien määrään liittyen, mutta todettakoon että perinteiselle chillausreissulle olemme lähdössä kahden kaktuksen vaativuusluokituksen turvin. Kaktuksia puolestaan vahdataan kymmenen pyörän ja 14 henkilön voimin. Vanha motoristiviisaushan tietää, että jos tie tuntuu tylsältä, on liian vähän vauhtia ja päin vastoin. Näillä mennään.

Tässä matkakuvauksen lyhytversio.
Keskiviikkona lento Slovenian Ljublianaan, torstaina pyörät alle ja mutkitellen Italian Cortinaan, perjantaina maantiepujottelua Dolomiiteilla Cortinan toimiessa tukikohtana ja lauantaina takaisin Ljubljanaan Itävällan kautta ja sunnuntaina siivet alle ja kotiin. Tiedossa siis kolmen valtion pikareissu jolla voi tulla vastaan jokunen mäki ja muutama mutkakin.

Pakatessa on hyvä huomioida muutama yksityiskohta jotta reissusta tulee täydellinen. 
Tarvitaan passi, luotto- ja ajokortti, puhelin (jossa lentoliput) ja kaksi vaatekertaa johon kuuluu ajovaatteet ja muun matka-ajan vaatteet (lentopuku, iltapuku, uimapuku, yöpuku jne:), - joten aika simppeli on motoristin pukeutumiskoodi.

Jo vakiokäytännöksi muodostunut What's app -ryhmä perustettiin tehokkaampaa yhteydenpitoa varten noin 3 kk sitten ja veikkaan, että ensimmäiset matkaan liittyvät "missä olette"? -viestit alkavat kilahtelemaan Helsinki-Vantaalla viimeistään klo 7.00. tietämillä. Sitten alkaa tunnistus- ja arvauskilpailu kuka kukin on ja kuka kuuluu meidän joukkoon...  

Tarina jatkuu keskiviikko-iltana Ljubljanan suunnalta.

 

 

 

IMG_6941.JPG

Comment