Päivä 29 | Erenhot | Kiina | 0km

01.jpg
02.jpg

MC Anti-Social Club Pasificin sohvalla... katsomassa netistä pyöränkuvia!? Olimme hotellin ainoat asukkaat!

Päivä 29 | Erenhot | Kiina | 0km
Aamupäivä on toivoa täynnä. Sitten iltapäivä on toivoa täynnä. Mr. Wang, paikallisoppaamme tulee hotellille kello 1600. Sitten onkin kiire kiire takseilla 5km päähän rajalle. Rajalla Wang saa tietää että yksi pyöreä leima puuttuu. Kiire hiipuu ja loppuu kohta kokonaan. Saamme Pasific Internationalista samat huoneet!
Ensimmäinen stand by kohta oli tänääb heti aamu yhdekseltä. Sitten 11am, joiloin Mr Wang ilmoitti että 4pm. Yhdentoista ja neljän välillä olen Severin kanssa ainakin vähän kultturelli. Sen lisäksi, että haemme KFC'ltä kahvit (ainoa paikka missä Erenhotissa on kahvikone) käymme Dinosaurus-museossa, joka yllättää erittäinkin positiivisesti. Jos on jokin muu syy tulla Erenhotiin kuin se että sattuu olemaan moottoripyörämatkalla Helsingistä Balille, niin Dinot ovat se toinen syy käydä Erenhotissa. Tämä kun on Gobin kuuluisaa dinosaurusaluetta. Löytöjä, jälkiä, fossiileita, luita ja kaikkea on paljon!
Illalla jälleen kiinalaisten eväiden ääreen, jotka ovat itseasia hyviä. Ja jos rinnastetaan kiinan keittiötä mongolian keittiiöön, niin eväät ovat erittäin hyviä. Taitaa olla kuten Severi sanoin päivällisellä, että "Mongoliassa on matkan parhaat tiet ja surkeimmat eväät!" Mutta yes, milloimpa sitä ihan kaiken saa! Flunssan jälkimainingit pitävät huolta siitä, että unen päätä ei tarvitse hakea. Pää tyynyyn sillä toiveella, että huomenna ajoissa matkaan!

05.jpg
'I have a dream'!

'I have a dream'!

Taxi

Taxi

Citymopo

Citymopo


06.jpg
06a.jpg
06b.jpg
06c.jpg

Erenhotin Dinosaurus-museo oli positiivinen yllätys!


08a.jpg
08c.jpg
08b.jpg

Montakako motoristiä mahtuu Uazin uumeniin?

Daniil AmosovComment