Päivä 59 | Bangkok | Thaimaa | 33km

Tänään oli matkamme urbaanein päivä! Minne käännänkin pään siellä pilvenpiirtäjän nään ja jotenkin sillä lailla!

Tänään oli matkamme urbaanein päivä! Minne käännänkin pään siellä pilvenpiirtäjän nään ja jotenkin sillä lailla!

01b.jpg
01c.jpg

Päivä 59 | Bangkok | Thaimaa | 33km
Tänään on se varsinainen huoltopäivä vaikka eilen saimmekin aikaiseksi sitä, tätä ja tuota. Kimmo saa tänään uudet ohjauslaakerit Yamahaan. Ei vielä paikoilleen mutta taskuun kuitenkin. Huomenna asennus Shurat Thanissa. Bangkokin isojen Yamahoiden huolto oli yksinkertaisesti liian kiireinen. Niin oli isojen hondienkin huolto, mutta Severi asentaa siellä pienempää tilpehööriä itse. Arto käy asennuttamassa jo Kazakstanissa pudonneen jarrukukahvan ruuvin omaan Tiikeriinsä (on siinä kuiten vararuuvi ollut, mutta Arta jarruvalot ovat palaneet Kazakstanista saakka vararuuvilla :). Minä käyn hakemassa Tiikerini aamupävällä ja Erkki bemarinsa iltapäivällä. Sinikalle vielä uusi peili ja kalustoa alkaa olla kuin uutta... no laveasti tulkiten ainakin! Itse olen ehkä eniten innoissani... uusi sivujalka tuntuu todelliselta onnen päivältä! Pitkän päälle alkoi työssäkäyvien aikuisten oikeasti tuntua rasittavalta etsiä joka pysähdyksellä Tiikerille nojapuu! Ja jos laittoi kaverin pyörään nojaamaan, niin aina oli riski että molemmat kaatuivat ja välillä kaatuivat!
Paluumatka hotellille Triumph Rangitista on hauska. Sain sivulaukut Mr Georgen avolavalle ja pääsen paikallisten mopolähettien kanssa ajamaan 'pizzataksia'. Tosin minulta loppuu aina välillä usko edellä olevan raon leveyden pysymiseen kun paikalliset mopolähetit vetävät korvat sisään ja mahtuvat :]  ... mutta vaikka 'pizzataksin' ajaminen on kohtuu annoksena hauskaa, niin mitenkään välttämättä en innostu ajatuksesta lähteä kiertämään Bangkokin keskustan nähtävyyksiä moottoripyöllä. Ruuhkat ovat, jos eivät nyt mahdottomia, niin melkoisen mahdottomia kuitenkin, vihreiden välit liikennevaloissa pitkiä ja lämpöä piisaa shorseissakin!
Iltapäivällä Kimmon kanssa metroajelulle ja MBK'lle ostamaan pari puhdasta t-paitaa. Välillä pesettäminen tuntuu maksavan saman kuin uusi t-paita ja joskus ylikin. Ja kuinka ollakkaan löydämme itsemme Kimmon kanssa myös MBK'n sushihihnalta! Illallakin löydän itseni sushipaikasta. Nyt Erkin ja Severin kanssa! Viva Sushii! :]

Onni on...

Onni on...

... uusi sivujalka!

... uusi sivujalka!


03a.jpg
03b.jpg

Ravintolassa oli täyttä, mutta miellä oli onnea ja saimme pöydän!


Bangkok...

Bangkok...

... by night!

... by night!

Daniil AmosovComment