Päivä 07 | Ufa - Troitsk | 500,5km

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg

Päivä 07 | Ufa - Troitsk | 500,5km
Yksi on joukosta poissa. Timpan, (Timo Kososen) jalka jäi huoltoaseman pihalla oman kaatuvan pyörän alle ja ohuempi sääriluu sanoi naps. Nilkkakin onnistui murtumaan kandesta kohtaa. Se oli kouluesimerkki mahdollisimman huonosta onnesta. Timppa kiristi mustekalalla bensakanisteria oikean puoleisen sivulaukun päälle. Nykäisi vähän liian kovaa mustekalasta, pyörä oli vähän liian pystyssä, pyörä kaatui päin ja Timppa jäi pyörän ja bensapumpun väliin. Miten takajalkatappi onnistui katkaisemaan luun ja murtamaan nilkan on pieni ihmi, mutta se vain onnistui ja Timpan matka oli siinä.
Seuraavassa kuvassa mentiin huoltoasemn pitäjän Volgalla sairaalaan. Noin 45 minuuttua myöhemmin Timpalla oli kipsi jalassa lääkäritutkimuksen ja röntgenin jälkeen. Hetken jo ennätimme jo väntää vitsiä keskenämme kuinka matka jatkuu kipsi jalassa. Sitten tuli kylmä suihku. Lääkäri sanoi, että Timppa lähtee ambulanssilla takaisin 100km päässä olevaan Ufaan ja että jalka pitää leikata! Haen ryhmän paikalle ja hyvästelemme Timpan haikeissa tunnelmissa, eikä jos, jos ja jos auta mitään!
Täysin typerä onneton onnettomuus voi tulla hetkellä jona kukaan ei osaa sellaista odottaa. Mutta elämä jatkuu ja matka jatkuu 3 tunnin sairaalahässäkän jälkeen. Omaan sieluun sattuu kun tietää ja näkee kuinka paljon toisen sieluun sattuu. Timpan keskeytys alkumetreillä oli meille kaikille kova pala, mutta Timpalle tosikova. Tälläiselle matkalle kun ei tule mitenkään välttämättä toista mahdollisuutta! Mutta onneksi Timpalle tulee muita matkoja kun jalka on parantunut. Tsemppiä Timppa Ufan sairaalaan 22. Joku päivä tuo typerä onnettomuus vielä saattaa naurattaakin, mutta siihen menee hetki! 

9b.jpg
9a.jpg
9c.jpg
9d.jpg

Maisemat muuttuivat tänään lappalaismaisemiksi ja pääsimme myös matkan ensimmäisille sorateille navigaattorin ollessa lyhimmällä reitillä!

Jussi odottelemassa porukkaa!

Jussi odottelemassa porukkaa!

Mekö epäsosiaalisia!? Oma pöytä on oma pöytä!

Mekö epäsosiaalisia!? Oma pöytä on oma pöytä!

Janin ruoka liekeissä! ...

Janin ruoka liekeissä! ...

.... "ja mitäkäköhän tuli tilattua?" 

.... "ja mitäkäköhän tuli tilattua?" 

Daniil Amosov4 Comments