Päivä 12 | Narva-Joesuu - Helsinki

Loistava reissu – viimeinen ilta yhdessä Narva-Joesuun auringonlaskussa

Loistava reissu – viimeinen ilta yhdessä Narva-Joesuun auringonlaskussa

Ruoka oli hyvää ja sitä oli tällä reissulla todellakin riittävästi!

Ruoka oli hyvää ja sitä oli tällä reissulla todellakin riittävästi!

Kansainvälistä motoristiyhteistyötä Tallinnan lautalla

Kansainvälistä motoristiyhteistyötä Tallinnan lautalla

PIHKOVASTA POHJOLAN PERUKOILLE!

Niin se hurahti 12 päivää nopeasti ja Red Square II- reissukin saatiin komeasti ”pulkkaan”! Viimeinen siirtymä Venäjän puolella tehtiin jatkuvassa vesisateessa, joten ylimääräiset pysähdykset jäivät tekemättä ja suuntasimme suoraan Viron rajalle. Tällä kertaa rajanylitys meni nopeasti ja mutkattomasti molemmin puolin rajaa. Viimeinen ilta Narva-Joesuussa kului hotellin kylpyläosastolla ja yhteisen illallisen merkeissä upeaa Itämerellistä auringonlaskua seuraten.

Muutaman mutkan kautta pääsimme kotiinpaluupäivänä Tallinnassa satamaan ja laivassa kansainvälistä motoristien yhteistyötäkin tehtiin, kun italialaispariskunnalla oli hieman vaikeuksia liinojen sitomisessa J. Ruokamatkamme kunniaksi nautimme vielä lounaan yhdessä ja ennen satamaan tuloa olivat edessä jäähyväishalaukset. Kunnes jälleen tapaamme!

Osallistujien kommentteja matkasta:

Kale & Lissu:

Tavoitteet täyttyivät: Ääninen ja Moskova nähty! Äärettömän mukava porukka. Kiva ajaa yhdessä! Minskin kiertoajelu oli hyvä – näki enemmän kaupunkia. Kiovan kotletit Vologdassa olivat huippuviä!

Kale & Lissu

Kale & Lissu

Juhani:

· hullut ohittajat · hullu lehmä Valko-Venäjällä (ks. edellinen blogikirjoitus) · hullut haikarat  ·  on nähty metsää, tietöitä ja hirveästi jättiputkia · hyvä porukka!  ·  Kiovan kotletit Vologdassa

Juhani

Juhani

Timo:

Hyvä reissu, rauhallinen vauhti, syötiin hyvin – juotiin vähemmän J. Seljanka tienvarsikuppilassa Pihkovaan mennessä oli paras sapuska!

Timo

Timo

Marko ja Pia:

Pia: kulkukoirat oli söpöjä! Narva-Joesuun hylätyt talot hyviä kuvauskohteita. Hyvät hotellihuoneet ja ammeet kylppäreissä!

Marko: Hyvää ruokaa ja parempaa jätskiä kuin Suomessa J. Valko-Venäjä yllätti positiivisesti – turistin silmin paljon luksusta, etenkin Minskissä. Paras borsh-keitto oli Safonovossa ennen Smolenskia!

Marko & Pia

Marko & Pia

Prätkähiiri:

Matkanjohtajan näkövinkkelistä matka meni todella hyvin: ei vaaratilanteita, ei sairastumisia, ei yhtään rengasrikkoa, pyörät pysyivät ehjinä ja mikä ehkä tärkeintä – porukka tuli hyvin toimeen keskenään! Valko-Venäjällä ensimmäistä kertaa (!!!) ja positiivinen oli kokemus eli uudestaan pitää mennä ajelemaan maata ristiin rastiin J. Parhaan vegaanisapuskan sain Moskovan hotellissamme, kun tekivät spesiaali herkkutattipaistoksen!

Minnä Prätkähiiri Jokinen

Minnä Prätkähiiri Jokinen

 

 

 

Daniil AmosovComment