Alkusanat

"Miksi ajat moottoripyörällä?" - Minulta monesti kysytään tuota. Poikkeuksetta kysyjä ei ole koskaan moottoripyöräilyä harrastanut. Motoristit eivät selittelyä vaadi. Ja miten selittäisit sokealle miltä auringonlasku oikeasti näyttää? Miten voit järkisyillä selittää hymyn joka väistämättä nousee huulille, kun käynnistät moottorin? Sen riemuntunteen, kun päästän kytkinkahvan ja lisäät kaasua? Uudet tuoksut, maisemat, mutkat ja tuulen ulina korvissa? Sen mielettömän vapauden tunteen - vain sinä, pyörä ja tie?

Motoristien lisäksi kysymykseen voisivat yrittää vastata koirat jotka työntävät päänsä ulos ikkunasta automatkoilla :) Se tekee heidät onnelliseksi ja eikös se ole loppujen lopuksi elämän tarkoitus? 

"Miksi ajat moottoripyörällä?" - kokeile itse, niin tiedät vastauksen! ;)

Dani 04.05.2017

Päivä -1 | Route66 | Helsinki - Chicago | 7150km

Amerikan pääkatu", "Teiden äiti", "Will Rogersin valtatie" - rakkaalla lapsella on monta nimeä! Get your kicks on Route 66 on tuttu laulu ja jokaisen motoristin kuuluu ajaa Route66 moottoripyörällä ainakin kerran elämässään...   Tätä legendaarista reittiä on ylistetty niin lauluissa, kuin elokuvissa ja ajan myötä siitä tulikin eräänlainen amerikkalaisuuden ja vapauden symboli.

Sen pidemmittä puheitta tervetuloa mukaan nojatuolimatkalle Amerikan halki! Vuoden 2017 ensimmäinen Route 66 matka starttaa Chicagosta 05.05 ja päättyy Los Angelesiin 19.05. Siinä välissä noin 5000 kilometriä moottoripyöräilyä, moottoripyöräilyä ja moottoripyöräilyä. Maissipeltojen reunustamia suoria. Auringon peittämiä vuoria. Tv-sarjoista tuttu Chicago. Ei mistään tuttu pieni Lebanon. Kuvankaunis Santa Fe. Häikäisevän upea Grand Canyon. Historiaa haviseva Williams. Omalaatuisen Oatman. Petrified kansallispuiston kivettyneet puut. Uskomaton Las Vegas. Laakso joka ei jätä ketään kylmäksi, Death Valley. Ja kirsikkana kakun päällä Santa Monica, Hollywood ja Tyynen valtameren mainingit. Päivitän blogia mahdollisuuksien mukaan päivittäin joten pysy kuulollaan!

Life is now!

Kelit Itä-Rannikolla

Kelit Länsi-Rannikolla

Laukut pakattu ja valmiina lähtöön! :)

Comment