Päivä 05 | Burney - Burns

Päivä 05 | Burney - Burns
Jotkut päivät ovat moottoripyöräilijän elämässä raikkaampia kuin toiset. Tämä päivä kuului niihin raikkaisiin päiviin... ja kosteisiin. Pohjois-Kalifornian ja Etelä-Oregonin päällä on matala kylmä paine, joka pukkaa vettä niskaan aika lailla koko päivän 27 viimeistä mailia lukuunottamatta! Hotellimme vastaanotossa Burnsissa tapaamme pariskunnan, jonka oli tarkoitus ajaa tänään Burneyhin josta tulimme, mutta he olivat jäänneet päiväksi Burnsiin odottamaan parampaa keliä. Chikens Chikens ;] ... sanoinkin sen heille ja nauroivat itsekin, että näin on!
Sateesta ja lämpötilasta riippumatta olemme heti aamusta luontoihmisiä ja ajamme Burney Fallseille. Eivät ne ihan Niagaran putouksia vastaa, mutta kauniit pikku putoukset kuitenkin... ja Burneyn turistinähtävyys numero yksi! Putouksilta nokat kohti Lake View nimistä kaupunkia. Lake Viewissä käymme sukulaiskäynnillä. Tai tarkalleen ottaen Timppa käy ja me muuta menemme seuraksi tapaamaan Timpan 80-vuotiasta tätiä, jonka äiti on täyttänyt 100 kaksi viikko sitten.
Hauskan pikku sukulaisvierailun jälkeen nokat kohti Burnsia. Lake Viewin ja Burnsin välissä on 139 mailia. Asuttuja taloja tuolla välillä on noin 39 ja 100 mailin matka on ihmisistä tyhjää täynnä. Tie ja maisemat ovat sen sijaan hulppeat ja upeat  vaikka vesi ja räntäkuurot sitä vähän terrorisoivat. Lake Viewin ja Burnsin väli on myös väli jolla voi antaa harrikan rallattaa sen mihin se pystyy. Ei Milwaukee Eight moottori pysty sen enempään kuin entinenkään moottori, mutta vaihtuu se maisema kohtuudella sadankin mailin tuntinopeudessa! :]

HighWay 395...

HighWay 395...

... 100 mailia tyhjää!

... 100 mailia tyhjää!

Burney Falls... aamun luontokohde!

Burney Falls... aamun luontokohde!

Sadepäivän...

Sadepäivän...

... muotia...

... muotia...

... ja tyyliä!

... ja tyyliä!

Timppa ja Timpan täti...

Timppa ja Timpan täti...

... Lake View, Oregon!

... Lake View, Oregon!

Daniil AmosovComment