Päivä 16 |  Los Angeles >

Se alkaa sitten niin sanotusti olemaan siinä! Takana 5862 moniväristä upeaa kilometriä. Cooliä, kylmää, aurinkoista, lumista, lämmintä, nopeaa, hidasta, mutkaista, vuoristoista, merellistä, viinillistä, öljyllistä, metsäistä, autioimaista ja hauskaa kilometriä

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 15 | Morro Bay - San Francisco

Santa Barbarassa pidämme matkan virallisen uimatauon! Uimaan menijöitä on yhtä vähän kuin viinitauolla viininmaistelijoita vaikka keli, ranta ja palmut ovat kohdallaan. Tyttöjen rantalentopallo sen sijaan kiinnostaa enemmän mikä ymmärrettävää kun paljon nuoria miehiä matkassa!

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 11 | Coos Bay - Gaberville

Tämän päivän ehdoton High Lightti on Avenue of The Giants. Jättiläisten valtatie... ja ne jättiläiset eivät ole ihmisiä vaan 1000-4000 vuotta vanhoja puita. Redwoods, punapuut elävät parhaimmillaan yli 4000 vuotta ja kasvavat parhaimmillaan melkein kahden stadionin tornin korkuisiksi.

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 10 | Centralia - Coos Bay

Tänään käymme kokeilemassa miten HD kulkee hiekalla. Vähän nihkeästihän se kulkee mutta kulkee.... :) ... 101'ltä lähti asvalttiluiska alas rannalle. Asvalttiluiskan alapäässä ei sitten ollutkaan asvaltoitua parkkipaikka vaan pelkkää rantahiekkaa. Rantahiekassa ajokokemus on kuitenkin motoristille hyvästä ja piti on paljon parempi kuin lumessa!

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 08 | Seattle

Ja Boing tehdaskäynti on yksi parhaita ellei sitten paras tehdaskäynti, jolla olen koskaan ollut. Ja kun amerikassa kaikki on suurta niin Boeing päärakennus on tilavuudeltaan maailman suurin rakennus! Se on kilometrin pitkä ja 500m leveä.

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 07 | Yakima - Seatte

Suomisauna illalla on niin sanotusti tosi yees. Amerikkalaisissa hotelleissa ei juuri saunoja ole. Mutta Seattlessa on enoni Mikon rakentama maisemaseauna. Maisema on Seattlen lahden toisella puoellla oleva Olympian lounnonpuisto, joka on myös ylihuominen kohteemme. Mutta nyt löylyyn!

Read More
Päivä 05 | Burney - Burns

Burney to Burns... rehellistä maaseutua, jota ei ole turhalla turismilla pilattu! Mukavia maalaisteitä ja upeaa vuoristoa, jota ei tosin tänään aina nähnyt huuruisten lasien ja märän plexin läpi... mutta moottoripyörämatkalla saattaa sataa ja tänään oli sellainen päivä!

Read More
Daniil AmosovComment
Päivä 01 | > Los Angeles

Päivä 01 | HW1 | > Los Angeles

Ei Viva Las Vegas vaan Viva Los Angeles. Pöyrät heilahtivat hotellin pihaan 2pm. Yksi ylimääräinenkin tuli, mutta lähetimme takaisin. Tarja mietti hetken ottaakko vaiko eikö ottaa mutta ei sitten ottaa ... katuuko kaikessa rauhassa huomenna? Sitä emme saa koskaan tietää! :] ... mutta yes, tänään parinkymmenen mailin lämmittelyajo ja huomenna matkaan!

Read More
Päivä -04 | Helsinki

PeterPanBiken HighWay1, Los Angeles - Seattle - Los Angeles alkaa olemaan lähtöiloittelua vaille kohdalla. Konepyöräilijät lentävät Los Angelesiin torstaina ja matka nytkähtää liikkeelle Perjantaina! Tervetuloa matkaan mukaan työtuolista, nojatuolista, kettiöntuolista tai mistä tahansa tuolista!

Read More