Päivä 4 | Torremolinos-Carratraca-Ronda-Estepona-Torremolinos

Tällä kertaa päästiin aamusta kaikki yhdessä tien päälle ja auringonpaisteessa mutkia oikomaan. Ensin tankit täyteen ja sitten kohti pohjoista. Vähän on muutama risteys muuttunut sitten viime matkan, joten alkupäässä navigaattori koitti viedä meitä väkisin pelloille. Pelloista selvittyämme otettiin pieni visiitti ihan sattumalta valittuun Carratracan kylään reitin varrella ja hieno pieni kylä olikin ja oikein sopiva kahvitteluun.

Siitä matkamme jatkui uudelleen Rondaan ja tällä kertaa käytiin tutustumassa Espanjan vanhimpaan härkätaisteluareenaan Corrida Goyescaan joka on avautunut vuonna 1784.

Bensaa koneeseen

Bensaa koneeseen

"Härkäkin" pääsi yllättämään meidät kesken taisteluareena visiitin

"Härkäkin" pääsi yllättämään meidät kesken taisteluareena visiitin

Lounas Rondassa ja matka jatkui pieniä teitä pitkin yli kilometrin korkeuteen vuoristoon josta laskettiin alas meren rannalle Esteponaan.  Loppumatka takaisin vuokraamolle Fuengiroilaan ja paikallisjunalla hotellille.

Viimeisen päivän viimeisiä mutkia

Viimeisen päivän viimeisiä mutkia

Aurinkoa riitti tänään koko päivälle

Aurinkoa riitti tänään koko päivälle

Viimeisen päivän illallinen nautittiin rantaravintolassa kuun loisteessa.

Viimeisen päivän illallinen nautittiin rantaravintolassa kuun loisteessa.

Andalusian tiet ja maisemat olivat jälleen paikallaan. Täällä on yleisesti ottaen monesti hyvät ajokelit ja mielenkiintoisia teitä riittää. Pieni visiitti tänne aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä antaa mukavan aloituksen tai lopetuksen kotimaan ajokaudelle.

Kiitos ryhmälle mutkattomasta menosta. Lukuun ottamatta paria pientä tuuletinongelmaa kaikki meni oikein mukavasti. Eivätkä nekään haitanneet. Andalusia kiittää ja suosittelee.

Sami HokkanenComment