Päivä 15 | Los Angeles >

All good things come to an end, niin kuin sanotaan. Allekirjoittanut karauttaa vielä aamulla vuokraamolle palauttamaan pyörien avaimia. Ahdin&Leenan sekä Ilkan&Arjan matkalaukkujen kanssa hiukan säätöä, ne eivät ole saapuneet vielä LA:han Chicagosta. Tilalle keksitään kuitenkin uudet, ja Lieksan tiimi pääsee lähtemään hotellilta kohti kotisuomea ensimmäisinä. Seuraava porukka lähtee iltalennolla kohti kotia, ja osa jää vielä Los Angelesiin nauttimaan Manhattan Beachista, osa lentää jatkamaan lomaansa New Yorkkiin osa Portlandiin.

Kilometrejä tuli Harlikoihin yhteensä lähes 50 000, hyvin kestivät. Mutta niinkuin Ilkka totesi, jenkit ovat tehneet moottoripyöriä jo pitkälle yli 100 vuotta, mutta bensatankin korkkia eivät osaa vieläkään tehdä ;)

Monenlaista on yhdessä koettu ja nähty. Porukka on kahdessa viikossa oppinut paljon toisistaan, huumorinkukka on kukkinut ja USA:n vieraanvaraisuudesta on nautittu täysin rinnoin.

Kiitos Janne&Anne, Ilkka&Arja, Vesa&Outi, Ahti&Leena, Asko&Maria, Kari, Ville, Matti, Jorma ja Leo, mahtireissu!

Over and out,

/mika

Mika PyyppönenComment