Chicagoon

Aamu aukeaa syksyisessä Suomessa odottavalla tunnelmalla. Whatsappi laulaa heti aamusta, viimeisiä varusteita haalitaan kasaan. Pakkaamiseen todettiin hyväksi nyrkkisäännöksi, että kasaa mielestäsi tavarat joita tarvitset ja ota niistä puolet pois! Siitä lähdettiin...

Etujoukot Asko ja Maria, Janne ja Anne sekä Ville raportoivat Chicagosta, että lämmintä riittää lähes 30 astetta. Jes - we are coming!

Hmmm... sitten tungetaan nämä johonkin....

Hmmm... sitten tungetaan nämä johonkin....

Treffit sovittiin Helsinki-Vantaalle klo 15. Porukkaa saapuu ripotellen, ja ensimmäiset mutkat (ilman moottoripyörää!) tulevat vastaan jo kentällä, nimittäin Leon lompakko varastetaan - kyllä, Suomessa, Helsinki-Vantaan kentällä! Varoitus kaikille muillekin, paikallinen kahvilayrittäjä kertoi että tämä "lieveilmiö" saapui Hki-Vantaalle junaraiteiden myötä.

Rikosilmoitusten ja muiden manöövereiden jälkeen kuitenkin koko porukka on kasassa gatella. Vielä pieni sydämentykytys kun allekirjoittaneen nimeä kuulutettiin ottamaan yhteyttä virkailijaan portilla. Laukussani oleva tagi oli jostain syystä järjestelmissä väärin, mutta onneksi asia selvisi ja sekin laukku lähti ruumaan kohti Chicagoa.

Ilkka, Arja, Ahti, Leena ja allekirjoittanut ottivat paikat Economy-luokan etuosasta, muiden leiriytyessä koneen takaosaan. Kone oli poikkeuksellisen tyhjä.

Ilkka, Arja, Ahti, Leena ja allekirjoittanut ottivat paikat Economy-luokan etuosasta, muiden leiriytyessä koneen takaosaan. Kone oli poikkeuksellisen tyhjä.

Pari leffaa ja pari lounasta myöhemmin kuuluikin jo lentokapteenin kuulutus että lähestymme määränpäätämme ja pian Chicagon pilvenpiirtäjät näkyivätkin allamme. Suurelle osalle porukasta elämänsä ensimmäinen visiitti USA:han alkaa hienolla näkymällä Michigan-järven päältä!

Tiimi O'Haran kentällä vartoomassa taksia. Mika ja Matti armeijatyyliin, polviasennossa ;)

Tiimi O'Haran kentällä vartoomassa taksia. Mika ja Matti armeijatyyliin, polviasennossa ;)

Kaikkien laukut saapuvat suunnitellusti mukanamme ja tullistakin päästään läpi sormenjälkien, kuvausten ja pienten "haastattelujen jälkeen". Kolmella cabilla hotellille, jossa etujoukko jo odotteleekin aulassa meitä. Check in, kamat huoneeseen ja pienelle iltakävelylle vielä ennen nukkumaanmenoa. So Gooooood So Far!

Mika PyyppönenComment